Logo da.designideashome.com

Galaxy Soho Beijing Af Zaha Hadid Arkitekter

Indholdsfortegnelse:

Galaxy Soho Beijing Af Zaha Hadid Arkitekter
Galaxy Soho Beijing Af Zaha Hadid Arkitekter

Video: Galaxy Soho Beijing Af Zaha Hadid Arkitekter

Video: Galaxy Soho Beijing Af Zaha Hadid Arkitekter
Video: Galaxy SOHO time elapse, Zaha Hadid Architects 2023, November
Anonim

Galaxy Soho af Zaha Hadid Architects

Londons firma Zaha Hadid Architects har afsluttet et 330.000 kvadratmeter detail-, kontor- og underholdningskompleks i Beijing (+ slideshow).

Bygningen i Galaxy Soho består af fire hovedomhullede strukturer, smeltet sammen af broer og platforme mellem buede gulvplader for at skabe et flydende miljø, der omgiver en række offentlige gårdspladser og en større central "canyon".

"Designet reagerer på de forskellige kontekstuelle relationer og dynamiske forhold i Beijing, " siger Zaha Hadid. "Vi har skabt en række offentlige rum, der direkte indgår i byen og genfortolker det traditionelle bymateriale og nutidige levende mønstre til et sømløst bylandskab inspireret af naturen."

Der er i alt 18 etager, inklusive tre under jorden, med forretningsenheder, der omgiver gårdspladserne på de nederste etager, kontorer fra etager fire til 15, og restauranter og barer i øverste række.

Anbefalet: