Logo da.designideashome.com

Vieux Port Paviljong Af Foster + Partners

Indholdsfortegnelse:

Vieux Port Paviljong Af Foster + Partners
Vieux Port Paviljong Af Foster + Partners

Video: Vieux Port Paviljong Af Foster + Partners

Video: Vieux Port Paviljong Af Foster + Partners
Video: Marseille Vieux Port, Foster + Partners 2023, November
Anonim

Vieux Port paviljong af Foster + Partners

En poleret stålbjælke afspejler besøgende, der går under på denne begivenhedspavillon i Marseilles havn af det britiske firma Foster + Partners (+ slideshow).

Understøttet af otte slanke søjler strækker den rustfrie stålstruktur sig over belægningen for at skabe et beskyttet begivenhedsrum i byens gamle havn. Taget har skarpt tilspidsede kanter, hvilket skaber indtryk af en papirlignende tykkelse.

"Den nye pavillon er ret bogstaveligt talt en afspejling af dens omgivelser, " forklarede designleder Spencer de Gray. "Dens lette stålkonstruktion er en minimal indgriben og fremstår som en simpel sølvlinie i horisonten."

Paviljongen Vieux Port udgør en del af en masterplan for offentlige rige projekter, som Foster + Partners har arbejdet med langs strandpromenaden i den franske by for at binde sig sammen med sin rolle som europæisk kulturhovedstad 2013. Andre forbedringer inkluderer nye overflader, bredere fortov og en række nautiske pavilloner.

”Vores mål har været at gøre Vieux-havnen tilgængelig for alle,” sagde De Gray. "Projektet er en invitation til Marseille befolkningen til at nyde og bruge denne storslåede plads til begivenheder, markeder og fester igen."

Anbefalet: