Logo da.designideashome.com

Thomas Heatherwick Afslører Havebro Designet Til Themsen

Indholdsfortegnelse:

Thomas Heatherwick Afslører Havebro Designet Til Themsen
Thomas Heatherwick Afslører Havebro Designet Til Themsen

Video: Thomas Heatherwick Afslører Havebro Designet Til Themsen

Video: Thomas Heatherwick Afslører Havebro Designet Til Themsen
Video: Томас Хезервик объясняет дизайн двора для сбора угля | Архитектура | Dezeen 2023, November
Anonim

Thomas Heatherwick afslører havebro designet til Themsen

Nyheder: Thomas Heatherwick har frigivet billeder af et forslag til en have til at spænde over Themsen på en ny fodgængerbro (+ slideshow).

Designet blev udviklet af Heatherwick Studio, efter at Transport for London tildelte det et bud på at udvikle ideer til forbedring af fodgængerforbindelser over floden.

Billeder viser to riflede moler, der understøtter en gangbro beplantet med træer, græs og blomster med udsigt over den omkringliggende by.

"Med sin rige arv af tildelinger, haver, heder, parker og pladser er London en af de grønneste byer i verden, " siger Thomas Heatherwick. "I denne sammenhæng er vi glade for at være blevet valgt af TFL til at udforske muligheden for en fodgængerflodovergang. Ideen er enkel; at forbinde Nord- og Syd-London med en have."

Strukturen foreslås for et sted mellem de eksisterende broer og Blackloars og Waterloo-broer og koster 60 millioner pund, hvilket Heatherwick bliver pålagt at rejse fra private investorer.

Isabel Dedring, Londons viceborgmester for transport fortalte aftenstandarden, at "borgmesteren har været ivrig efter at finde et ikonisk stykke grøn infrastruktur, der kan symbolisere London som et højt livskvalitetssted at tilføje, " tilføjer ", men hvis finansiering fra den private sektor ikke er 't forestår derefter, at projektet ikke vil være i stand til at gå videre.'

Dette ville være den første nye bro, der blev bygget på floden siden Millennium Bridge af Foster + Partners, som oprindeligt åbnede i 2000, men blev lukket på grund af sikkerhedsmæssige betænkeligheder og genåbnet i 2002.

Heatherwick Studio siger, at det har arbejdet på ideen med skuespiller og kampagne Joanna Lumley, der tilføjer: "Det er ganske mærkeligt at tale om noget, der ikke eksisterer endnu, men Garden Bridge er allerede levende i planerne og fantasien. Dette haven vil være sensationel på alle måder: et sted uden støj eller trafik, hvor de eneste lyde vil være fuglesang og bier summende og vinden i træerne, og under den stadige storm af vand."

”Det vil være den langsomste måde at krydse floden på, da folk vil dingle og læne sig på parapetter og stirre på de store bybilleder rundt omkring, men det vil også være en sikker og hurtig måde for den trætte pendler at komme tilbage over Thames,”siger Lumley.

"Der vil være græsser, træer, vilde blomster og planter, der er unikke for Londons naturlige levende ved flodbredden. Og der vil være blomstring om foråret og endda et juletræ midt i vinteren. Jeg tror, det vil bringe både londonere og besøgende fred og skønhed og magi."

Thomas Heatherwick designede gryden til OL i London 2012 og fortalte os, at dens belysning blev udtænkt som en religiøs ceremoni.

Heatherwicks design til en ny bus gik i gaderne i London sidste år, og han har også for nylig designet et destilleri og besøgende for gin-mærket Bombay Sapphire - se alt design af Thomas Heatherwick.

Anbefalet: