Logo da.designideashome.com

Frank Gehry Afslører Det Nyeste Design Til Trio Af Tårne i Toronto

Indholdsfortegnelse:

Frank Gehry Afslører Det Nyeste Design Til Trio Af Tårne i Toronto
Frank Gehry Afslører Det Nyeste Design Til Trio Af Tårne i Toronto
Anonim

Frank Gehry afslører det nyeste design til trio af tårne i Toronto

Nyheder: Arkitekt Frank Gehry har opdateret sit design til en klynge af tre tårne i hans hjemby Toronto.

Planlagt til King Street West i centrum af Torontos underholdningsdistrikt, det foreslåede galleri og universitetskompleks inkluderer bygning af tre 82-86 etagers høje skyskrabere, oven på et ekspansivt kunstgalleri og et læringscenter for OCAD Universitetets kunsthistorie og kuratorikurser.

Ved at gå videre fra det oprindelige design, der blev afsløret i oktober 2012, ser Frank Gehry de tre boligtårne med lag af båndlignende beklædning, hvilket skaber buede overflader og asymmetriske former. På trods af indvendinger fra byens planlægningsafdeling forbliver de foreslåede højder uændrede.

Den planlagte nedrivning af tre pakhuse og et lille teater for at gøre plads til de nye bygninger fik også anledning til bekymring fra byens embedsmænd. Som svar har Gehry tilføjet en struktur med lodrette, vandrette og diagonale træbjælker til basisbygningerne som en henvisning til områdets industrielle fortid.

"Toronto er vokset til at ligne enhver anden skruet by, " fortalte Gehry til Toronto Star.”Vi søger efter den måde at udtrykke det gamle Toronto uden at kopiere, hvad de gjorde.”

Han fortsatte: "Det er ikke svært at lave en skyskraber; men hvordan gør du en, der har noget Toronto-DNA i det? Jeg boede ikke langt fra stedet. Jeg kan huske lagerene. Det var den industrielle afdeling, hvor fabrikkerne var. Men vi er nødt til at bringe en ny slags liv dernede."

Anbefalet: