Logo da.designideashome.com

The Cocoon Af AA Design & Make

Indholdsfortegnelse:

The Cocoon Af AA Design & Make
The Cocoon Af AA Design & Make

Video: The Cocoon Af AA Design & Make

Video: The Cocoon Af AA Design & Make
Video: Castle Clash: HBM - AA ❚ F2P 2023, November
Anonim

The Cocoon af AA Design & Make

Studerende fra Londons Architectural Association har suspenderet en kæmpe trækokon mellem træerne i Hooke Park i Dorset, England (+ slideshow).

Trestrukturen, designet og bygget af fire studerende på AA Design & Make-programmet, blev forestillet som et roligt skovområde, hvor en indbygger kan sidde og se solen gå ned under den omgivende træbaldakin.

"Cocoon repræsenterer en rejse gennem skoven, og inviterer og udfordrer besøgende til at foregribe, forestille sig, udforske og opdage skovens naturlige skønhed fra et helt andet perspektiv, " siger designteamet.

Ved hjælp af fire ubehandlede plader med krydsfiner og et lokalt formalet cedertræ konstruerede eleverne en midlertidig ramme og brugte derefter en bandageteknik til at opbygge en facade af tynde og fleksible lag inde i det.

Når strukturen var stiv nok, blev den ophængt omkring tre træer, så den ser ud til at væve mellem dem.

For at komme ind i strukturen fører en trinstige ind gennem et hul i den ene ende, mens et mindre hul på den modsatte side danner vinduet. Lys trænger også ind i det indre, selvom små huller i væggene.

Architectural Association ejer den 140 ha store Hooke Park og kører en række workshops og kurser på sit værksted og studiefaciliteter der. Sidste år byggede studerende et forsamlings- og prototyperværksted i parken, mens der i projekter i 2011 var inkluderet et pudeformet skjul væk.

Andre pavilloner, der er bygget af AA-studerende, inkluderer en struktur fra 2009, der refererer til drivved og et skallignende husly fra 2008. Se flere historier om Architectural Association.

Fotografier er af Hugo G. Urrutia, en af designstudenterne.

Her er nogle ekstra oplysninger fra designteamet:

AA Hooke Park - Cocoon

Shelter blev præfabrikeret, transporteret og med succes installeret, hængende og vævet over tre udvalgte træer i Hooke Park, Dorset, England.

Cocoon er et design afledt af oplevelsen af at gå gennem skoven i Hooke Park i Dorset. Dens design udforsker forholdet mellem naturligt lys, materiale og arbejdsrum. Cocoon repræsenterer en rejse gennem skoven og inviterer og udfordrer besøgende til at foregribe, forestille sig, udforske og opdage skovens naturlige skønhed fra et helt andet perspektiv. Selvom det bruger træerne som lodret understøttelse, er designet stedspecifikt, da det væver gennem 3 udvalgte træer i skoven.

Byggeproces

Strukturen opstod gennem en proces med 'bandage', indtil den var stiv nok til at hænge den fra træerne. Denne proces tilvejebragte en unik rumlig transformation af de indre rum gennem artikulation og gennemtrængning af naturligt lys og et stærkt tektonisk sprog opnået ved ufuldkommenhed men nye materialer og form.

En beboelig ophængt 'kokon', der tager sin form fra en præcis vævning gennem tre træer i udkanten af en skovrydning, bliver Hooke Parks premiere udsigtspunkt for at se vinterens solnedgang.

Installation

Cocoon giver en unik visuel og taktil oplevelse gennem dets bølgeformede canyonlignende former oprettet af form-find beklædning.

Valg af materialer til projektet var baseret på holdets designambition om at maksimere brugen af materiale fra Hooke Park. Fire lag krydsfiner og et vestligt rødt træ cedertræ blev fræset for at skabe dette unikke ergonomisk design husly med indvendige rum, der giver områder til afslapning og nydelse af den fantastiske indrammede udsigt over vinterens solnedgang. En vigtig egenskab og fordel ved det grønne og ubehandlede træ er den høje fleksibilitet, der opnås efter fræsning i tynde strimler, hvilket tillader beklædningsstrimlerne at bøje og tage en ny form.

Konceptvisualisering

Anbefalet: