Logo da.designideashome.com

AHMM Forelægger Planer For Googles Nye London-hovedkvarter

Indholdsfortegnelse:

AHMM Forelægger Planer For Googles Nye London-hovedkvarter
AHMM Forelægger Planer For Googles Nye London-hovedkvarter

Video: AHMM Forelægger Planer For Googles Nye London-hovedkvarter

Video: AHMM Forelægger Planer For Googles Nye London-hovedkvarter
Video: AHMM | Build: London ’19 for Architecture | Unreal Engine 2023, November
Anonim

AHMM forelægger planer for Googles nye London-hovedkvarter

Nyheder: Londonfirmaet Allford Hall Monaghan Morris har ansøgt om planlægningstilladelse til at anlægge et 27 ha stort hovedkvarter til Google i Londons King's Cross.

Det nye britiske hovedkvarter vil konsolidere Googles London-operationer i en enkelt bygning og erstatte eksisterende kontorer i Covent Garden og Victoria med en 11-etagers struktur, der strækker sig 330 meter fra Regent's Canal mod King's Cross Station.

AHMMs design er udstyret med stålramme med tværlaminerede træpaneler. Fed fedtfarver udvælges på de udsatte stålelementer, beregnet til at henvise til det malede metalværk på de nærliggende jernbanestationer.

AHMM-direktør Simon Allford kommenterede: "Denne bygning understøttes af banebrydende designintelligenser og teknologier for at give et sofistikeret arbejdsmiljø fra det 21. århundrede for Googles personale."

"Den arkitektoniske tilgang, der har hentet inspiration fra jernbanestationerne King's Cross og St Pancras International, supplerer lokalområdets stærke industrielle arv og vil være en bygning London kan være stolt af."

Byggeriet begynder tidligt næste år, og bygningen er klar til at være færdig i 2017. Butikker, caféer og restauranter vil besætte stueetagen, og tagterrassen skal have en have.

Googles nuværende kontor i Covent Garden blev designet af PENSON og har Union Jack-flag og grøntsager, mens Victoria-hovedkvarteret ved Scott Brownrigg indeholder dodgem-biler, røde telefonbokse og strandhytter.

Andre Google-kontorer, vi har vist, inkluderer Google Tokyo, med henvisninger til traditionel japansk kultur og Google Tel Aviv, med en make-tro strand og dias. Virksomheden arbejder også på et 100.000 kvadratmeter campus til Californien. Se flere historier om Google.

Londons firma AHMM ledes af Simon Allford, Jonathan Hall, Paul Monaghan og Peter Morris. Nylige projekter inkluderer en hospice designet til at ligne et stort hus.

Her er nogle ekstra oplysninger fra designteamet:

Design til Googles King's Cross UK HQ afsløret

Google har i dag bekræftet indsendelse af en Reserved Matters-ansøgning til Camden Council med design til det nye britiske hovedkvarter på 650 mio. Den en million kvadratmeter store bygning udgør en del af det 67 mål store King's Cross-udviklingsprogram.

Som en del af en af de største byfornyelsesprogrammer i Europa forventes Googles bygning at skabe 1.500 byggearbejde. Samlet set estimeres det af King's Cross Central Limited Partnership (KCCLP), at udviklingen vil have 35.000 mennesker, der arbejder der, når hele udviklingen er afsluttet.

Med forbehold af godkendelse vil arbejdet begynde på det nye britiske hovedkvarter tidligt i 2014 med færdiggørelse planlagt til slutningen af 2016 til 2017. Den nye bygning vil rumme alt London-baserede Google-personale, som vil flytte fra de nuværende lokaler i Victoria og Holborn.

Google har langvarige forhåbninger om at huse alt London-baseret personale under ét tag. King's Cross, et hurtigt transformerende område i London med utroligt potentiale for vækst og beskæftigelse, blev identificeret som et ideelt sted at lokalisere kontoret, det første specialbyggede hovedkvarter bygget af Google overalt i verden.

De ekstraordinære transportforbindelser, der tillader let adgang i London og Storbritannien såvel som områder i Europa, var en anden attraktion, og det er håbet, at disse vil hjælpe med at etablere området som et nyt knudepunkt for teknologi, medier og telekommunikationsvirksomheder.

Google erhvervede den lange lejekontrakt af det 2, 4 hektar store site fra KCCLP, der fremstiller applikationen Reserved Matters på Googles vegne.

Med kommentar om Googles beslutning om at opføre deres britiske hovedkvarter ved King's Cross sagde Dan Cobley, administrerende direktør for Google UK: "At opbygge vores nye hovedkvarter i King's Cross er godt for Google og godt for London. Vi er engagerede i Storbritannien og til at spille en rolle i fornyelsen af dette historiske område."

Arkitekterne, AHMM, har arbejdet med planerne i næsten to år og hentet inspiration fra områdets unikke industrielle arv.

I kommentaren til designet sagde Simon Allford, direktør for Allford Hall Monaghan Morris: "Denne bygning understøttes af banebrydende designintelligenser og teknologier for at give et sofistikeret arbejdsmiljø fra det 21. århundrede for Googles personale. Den arkitektoniske tilgang, der har taget inspiration fra King's Cross og St Pancras International jernbanestationer, supplerer lokalområdets stærke industrielle arv og vil være en bygning London kan være stolt af."

De nye britiske hovedkvarter på 1.000.000 (brutto) kvadratmeter har kontorlokaler på 725.000 kvadratmeter og omkring 50.000 kvadratmeter detailrum på jordoverfladen. Bygningen spænder i højden fra syv etager i den sydlige ende tættest på King's Cross Station til 11 etager i den nordlige ende med udsigt over Regents Canal.

Anbefalet: