Logo da.designideashome.com

Sundhedsvidenskabelige Fakultet I Zaragoza Af Taller Básico De Arquitectura

Indholdsfortegnelse:

Sundhedsvidenskabelige Fakultet I Zaragoza Af Taller Básico De Arquitectura
Sundhedsvidenskabelige Fakultet I Zaragoza Af Taller Básico De Arquitectura

Video: Sundhedsvidenskabelige Fakultet I Zaragoza Af Taller Básico De Arquitectura

Video: Sundhedsvidenskabelige Fakultet I Zaragoza Af Taller Básico De Arquitectura
Video: ARQUITECTURA UNIACC - ENTREGA DE TALLER 2023, December
Anonim

Sundhedsvidenskabelige fakultet i Zaragoza af Taller Básico de Arquitectura

Det spanske kontor Taller Básico de Arquitectura designet facaden på dette universitetskompleks i Zaragoza som et lag overlappende hvide vægte (+ slideshow).

Fakultetet for sundhedsvidenskab slutter sig til to eksisterende fakultetsbygninger ved San Jorge Universitets Villanueva de Gállego, adskillige miles uden for byens centrum, og rummer skolens farmaceutiske, sygeplejerske og fysioterapiafgrøder.

Taller Básico de Arquitectura opdelte anlægget i tre L-formede blokke, der omgiver en uformel gårdsplads. Et hul mellem to af strukturer fører gennem til dette centrale rum, hvor alle tre indgange er placeret.

"Dette fakultet tilbyder et nyt landskab med hvide vægte, der indånder lys på ydersiden, og det tilbyder et stort rum åbnet mod himlen på indersiden, " siger arkitekterne.

De overlappende facadepaneler løber langs de ydre kanter af hver to-etagers blok. Vinduer er placeret under enhver "skala" og er orienteret for at få dagslys fra syd og øst.

Klasseværelser og laboratorier er arrangeret i rækker bag de ydre facader, mens korridorer, der forbinder, løber bagved de højderetninger, der vender mod banen, og som har synlige betonoverflader.

Et konferencelokale, en café og et multifunktionsområde er også inkluderet, der er delt mellem de mindre vinger i hver blok.

Andre nyligt afsluttede universitetsbygninger inkluderer et bibliotek med et robotbogopsamlingssystem og et kunst- og arkitekturhøjskole fyldt med dobbelthøjdestudier. Se mere universitetsarkitektur.

Her er en projektbeskrivelse fra Taller Básico de Arquitectura:

Sundhedsfakultet

Det nye sundhedsfakultet ved San Jorge University ligger på et campus i udkanten af byen Zaragoza. Selvom det er et campus i landdistrikterne, er naturen i det knap. Skoven langs campus er resultatet af en menneskeskabet operation. De omkringliggende bygninger, fakultetet for præstativ og kommunikation, reagerer på en samtidig arkitektur, der lever ud over den natur.

Sundhedsfakultetet tilslutter sig udviklingen af den lille natur for at styrke det sted, hvor de eksisterende bygninger hviler, og hvor nye bygninger vil gøre. Det nye fakultet er ikke kun en anden bygning; det bliver en del af det nye sted. Arkitektur er tænkt som en del af en ny art.

Bygningsprogrammet er organiseret i tre konkave linjer. Disse hvide og skalerede linjer udfolder sig på campus som en del af landskabet. Inde i to etager er klasseværelser og laboratorier organiseret til undervisning og forskning. Hver skala fanger det nødvendige lys til hvert værelse. Rumets dimensioner og form tillader en stor variation i brugen. Derfor er det muligt en akademisk omorganisering på en nem måde. Lys, der kommer gennem vægte, kan kontrolleres, så digitale teknologier kan bruges i rum. De mindre folder på hver linje indeholder de mest offentlige rum på det nye fakultet: cafeteria, mødelokale og flerrumsrum.

De tre linjer lukker et stort rum åbent mod himlen. Alle adgangskorridorerne til laboratorier og klasseværelser står over for dette store rum. Pladsen giver adgang til de tre linjer. Linjer ser på hinanden gennem pladsen, der opdager indersiden af dette mineralkompleks. Fakultetets indvendige og udvendige forhold bliver omvendt. Den konkave udenfor er tilfældigvis det mest indvendige rum, og den konvekse indvendige bliver det mest udvendige sted.

Dette fakultets mineralkarakter i San Jorge University tilbyder et nyt landskab med hvide vægte, der indånder lys på ydersiden, og det tilbyder et stort rum, der er åbnet ind mod himlen.

Anbefalet: