Logo da.designideashome.com

Britten-Pears Archive Af Stanton Williams

Indholdsfortegnelse:

Britten-Pears Archive Af Stanton Williams
Britten-Pears Archive Af Stanton Williams

Video: Britten-Pears Archive Af Stanton Williams

Video: Britten-Pears Archive Af Stanton Williams
Video: IIIb. Antique 2023, November
Anonim

Britten-Pears Archive af Stanton Williams

Musikmanuskripter og optagelser af den afdøde britiske komponist Benjamin Britten afholdes i et temperaturstyret betonkammer i dette arkivbygning i Suffolk, England af arkitektfirmaet Stanton Williams (+ slideshow).

Britten-Pears-arkivet er beliggende i grunden til huset, der tidligere var delt af Britten og tenor Peter Pears - komponistens personlige og professionelle partner - og det tilbyder et omfattende arkiv med musikere, fotografier og breve fra begge musikere.

Stanton Williams udviklede strukturen ved hjælp af konceptet "et æg i en kasse". Arkivet er indeholdt i et stærkt isoleret betonindkapsling, mens en rød murstenfacade omslutter dette rumfang sammen med bygningens andre rum.

Dette arrangement skaber effektivt et mellemrum mellem arkivet og det udvendige miljø, hvilket gør det let at moderere temperaturen og den relative fugtighed. Arkivet hæves også fra jorden for at forhindre risiko for oversvømmelse.

Personalekontorer, støttepladser og et studierum er placeret inde i bygningens sydlige fløj og har synlige betonlofter og en række træoverflader.

Mursten bryggerne omgiver to af facaderne for at skabe ni gulv til loft-vinduer, der giver personalets udsigt ud over haven.

Arkitekt Alan Stanton sagde: "Den nye bygning vil spille en vigtig rolle i at bevare Britten's arv og tjene som et forskningscenter for kommende generationer af musikere og musikelskere."

Anbefalet: