Logo da.designideashome.com

Forumets Auditorium På Eckenberg Gymnasium Af Ecker Architekten

Indholdsfortegnelse:

Forumets Auditorium På Eckenberg Gymnasium Af Ecker Architekten
Forumets Auditorium På Eckenberg Gymnasium Af Ecker Architekten

Video: Forumets Auditorium På Eckenberg Gymnasium Af Ecker Architekten

Video: Forumets Auditorium På Eckenberg Gymnasium Af Ecker Architekten
Video: Das Nachwuchstalent im Turnen (Ali) | Little Big Stars mit Thomas Gottschalk | SAT.1 2023, December
Anonim

Forummet ved Eckenberg Gymnasium af Ecker Architekten

Et plettet betonloft integrerer ovenlysvinduer og ventilation til denne auditoriumbygning af Ecker Architekten på en gymnasium i Tyskland (+ slideshow).

Ecker Architekten placerede Forummet mellem to eksisterende bygninger på Eckenberg Gymnasium, hvilket gav skolecampus et center for sociale begivenheder og aktiviteter efter skoletid. Det indeholder også et nyt bibliotek, multi-purpose værelser, en student lounge og en café.

Bygningens hjerte er det storslåede dobbelthøjde-auditorium, fordelt på to niveauer for at forhandle om den naturlige hældning på stedet. De konkave loftindrykk er fremtrædende overhead, integrerer ovenlysvinduer og foret med en række betonsøjler.

"Bekæmpelsen reducerer den faktiske vægt på den bærende struktur, mens den demonstrerer konstruktionens fysiske dybde, " siger arkitekterne.

Glaserede partitioner har udsigt til biblioteket og studieværelserne bagpå, mens en trappe og mezzanin af glas fører op til caféen og loungen på øverste niveau. Mezzaninen fungerer også som en scene for musikere under begivenheder.

Vinduer på højt niveau omgiver rummet på to sider. Andre funktioner inkluderer en siddealkov, der er slidset under trappen, en overdimensioneret søjle designet som et noticeboard og akustiske vægpaneler i nuancer af gult og gråt.

Anbefalet: