Logo da.designideashome.com

Zaha Hadid Køber Londons Design Museum-bygning

Indholdsfortegnelse:

Zaha Hadid Køber Londons Design Museum-bygning
Zaha Hadid Køber Londons Design Museum-bygning
Anonim

Zaha Hadid køber Londons Design Museum-bygning

Nyheder: Designmuseet i London har solgt sin Thames-sidebygning til arkitekten Zaha Hadid til brug som et arkiv for hendes ateliers arkitektur.

Det tidligere bananlager i Shad Thames har været designmuseets hjem i 24 år, men vil blive overdraget til Zaha Hadid Architects i 2015, når museet flytter til sin nye placering på Commonwealth Institute i vest London efter en renovering af John Pawson.

Designmuseum - fotografier af Luke Hayes

I en aftale, der forstår at være værd 10 millioner pund, vil Hadid omdanne bygningen til et sted for arkitekturudstillinger.

"Bygningen vil give en mulighed for at konsolidere vores arkiv på et enkelt sted og også deltage i en kollektiv dialog ved at udstille forskning og innovation i globale samarbejder inden for kunst, arkitektur og design, " fortalte hun UK ugentligt Arkitekttidsskriftet.

Zaha Hadid - fotografi af Giovanni Silva

Museumsdirektør Deyan Sudjic kommenterede: "Selvom vi er kede af at forlade Shad Thames, forlader vi bygningen i de bedst mulige hænder. Salget er et vigtigt øjeblik i museets flytningsplaner og et betydeligt bidrag til vores nye hjem."

Anbefalet: