Logo da.designideashome.com

Danchi Hutch House Af YYAA

Indholdsfortegnelse:

Danchi Hutch House Af YYAA
Danchi Hutch House Af YYAA

Video: Danchi Hutch House Af YYAA

Video: Danchi Hutch House Af YYAA
Video: danchi 〜konakadai 2023, November
Anonim

Danchi Hutch af YYAA

Dette boxy hus i Kyoto af Yoshihiro Yamamoto Architects Atelier (YYAA) har et smalt organ beregnet til at genskabe andelerne af japanske regeringsbygde lejligheder i 1950'erne, 60'erne og 70'erne (+ slideshow).

Den japanske arkitekt Yoshihiro Yamamoto designet huset til en mor og en voksen søn, der tidligere havde boet i en af de smalle lejligheder i et af Japans mange Danchi-komplekser. Denne store boligudvikling kaldes ofte slumområder, men er også kendt for at skabe tætte samfund.

”Da klienterne hørte os om at bygge deres nye bolig, anmodede de om et for smalt hus, selvom stedet er stort nok,” sagde Yamamoto. "Danchi var den mest dyrebare livsstil for dem. Så vi designet et minimalt hus som i en Danchi."

Det to-etagers hus, der hedder Danchi Hutch, har plads til en garage i stueplan, mens anden sal indeholder to traditionelle japanske værelser med køkken og spisestue mellem og badeværelser på den ene side.

Anbefalet: