Logo da.designideashome.com

Zaha Hadid Sætter Sit Syn På New Yorks High Line

Indholdsfortegnelse:

Zaha Hadid Sætter Sit Syn På New Yorks High Line
Zaha Hadid Sætter Sit Syn På New Yorks High Line

Video: Zaha Hadid Sætter Sit Syn På New Yorks High Line

Video: Zaha Hadid Sætter Sit Syn På New Yorks High Line
Video: Inside Zaha Hadid's Luxury Building In NYC | Forbes Life 2023, November
Anonim

Zaha Hadid sætter sit syn på New Yorks High Line

Nyheder: Londons arkitekt Zaha Hadid har afsløret planer for en 11-etagers boligblok, der skal bygges ved siden af New Yorks populære High Line-park.

Boligbygningen skal bygges på West 28th Street og vil give cirka 37 lejligheder med udsigt over en af New Yorks mest besøgte turistattraktioner. Det vil også være Zaha Hadids første projekt i byen.

Hadids forslag er om en bygning i glas og stål, der integrerer et chevronmønster i dens facade. "Vores design er en integration af volumener, der flyder ind i hinanden og skaber følelsen af bygningens samlede ensemble efter et sammenhængende formelt sprog, " sagde hun.

"Med en ordning, der genopfinder den rumlige oplevelse, vil hver bolig have sin egen karakteristiske identitet og tilbyde flere perspektiver og spændende udsigt over nabolaget, " tilføjede hun.

I bygning af New York-udvikleren Relaterede virksomheder vil bygningen indeholde en række luksusfunktioner, herunder en storslået foyer med dobbelt højde, en stor tagterrasse og en indendørs pool og spa. Lejlighederne har 3, 3 meter høje lofter, og de fleste har deres egen private indgangs foyer.

High Line, fotograferet af Iwan Baan

High Line har været en katalysator for udvikling i New York siden dens første sektion åbnede i 2009. I et nyligt interview fortalte designer Steven Burks: "I årtier [High Line] var en vokset jernbanespor, tilbage fra en æra, hvor forhøjede tog brølede gennem Manhattan. I dag er det en park på flere millioner dollars, der glæder sig over hundreder af tusinder af besøgende om dagen. " Se flere historier om High Line »

Zaha Hadid har allerede været i nyhederne den sidste uge, da projekter i Hong Kong og Aserbajdsjan var tæt på. Se mere arkitektur af Zaha Hadid »

Her er en pressemeddelelse fra beslægtede virksomheder:

Relaterede firmaer bestiller Zaha Hadid Arkitekter til at designe boutique-ejerlejlighed på High Line på 520 West 28th Street

Relaterede virksomheder, New Yorks førende boligudvikler, annoncerede i dag, at det har bestilt den verdenskendte Zaha Hadid Architects til at designe et boutique-ejerlejlighed ved siden af High Line ved 520 West 28th Street i Chelsea lige syd for Hudson Yards. Den 11-etagers boligudvikling markerer Hadids første kommission i New York City, hvilket efterlader et uudsletteligt mærke på High Line's arkitekturkort og fortsætter Related's storied med partnerskab med arkitekter og designere i verdensklasse.

"Vi er stolte af at samarbejde med Zaha Hadid Architects og at fortsætte Related's engagement til det allerbedste inden for byarkitektur, " sagde Jeff Blau, administrerende direktør for Relaterede virksomheder. "Denne udvikling vil virkelig være unik inden for byens arkitektoniske tilbud og bane vejen for fremtidige arkitektoniske resultater på Manhattan's vestkant."

Udviklingens dristige design fanger rigdommen i lokationens livlige og historiske bymæssige kontekst, hvor et fascinerende samspil mellem byen og High Line har skabt en stærk bydynamik blandt den hævede park og det omkringliggende gaderne. Det samme samspil ses i bygningens design; et chevronmønster forbedrer det skulpturerede udvendige, adskiller og samler de to forskellige zoner på én gang. Det innovative koncept videreudvikler dette kontekstuelle forhold, hvilket giver hver bolig den højeste grad af originalitet.

"Vores design er en integration af volumener, der flyder ind i hinanden, og efter et sammenhængende formelt sprog skaber sensibiliteten af bygningens samlede ensemble, " forklarede Zaha Hadid, grundlægger af London-baserede Zaha Hadid Architects og den første kvinde, der blev tildelt Pritzker Arkitekturpris. "Med en ordning, der genopfinder den rumlige oplevelse, vil hver bolig have sin egen karakteristiske identitet og tilbyde flere perspektiver og spændende udsigt over nabolaget."

Zaha Hadid, grundlægger af Zaha Hadid Architects (ZHA), er internationalt kendt for sit bygget, teoretiske og akademiske arbejde. Hvert af hendes projekter bygger på over tredive års efterforskning og forskning inden for de indbyrdes forbundne områder af urbanisme, arkitektur og design. ZHAs interesse ligger i grænsefladen mellem arkitektur og dens kontekst, da praksis integrerer naturlig topografi og menneskeskabte systemer, hvilket fører til eksperimentering med nye teknologier. En sådan proces resulterer ofte i uventede og dynamiske arkitektoniske former.

Virksomhedens tidligere arbejde på The MAXXI: National Museum of 21st Century Arts i Rom, Italien og London Aquatics Centre for de olympiske lege i 2012 demonstrerer ZHAs udforskning af væskerum. Tidligere seminalbygninger som Rosenthal Center for Contemporary Art i Cincinnati og Guangzhou Opera House i Kina er også blevet hyldet som arkitektur, der forvandler vores fremtidsideer med nye rumlige koncepter og visionære former.

Anbefalet: