Logo da.designideashome.com

Film: Steven Holl På Campbell Sports Center

Indholdsfortegnelse:

Film: Steven Holl På Campbell Sports Center
Film: Steven Holl På Campbell Sports Center
Anonim

"Konceptet var baseret på et fodbolddiagram" - Steven Holl på Campbell Sports Center

Arkitekt Steven Holl beskriver, hvordan designet til sit nye atletikcenter på Columbia University var baseret på et diagram for en fodboldstrategi, i den første af to film af arkitektoniske filmskabere Spirit of Space.

Campbell Sports Center blev afsluttet tidligere i år og er en fem-etagers bygning, der delvis er hævet på pyntebånd, der giver både en studentfacilitet og en ny indgang til de eksisterende sportsbaner i Baker Athletics Complex.

Steven Holl forklarer det originale koncept for "punkter på jorden og linjer i rummet", som en spilstrategi. "Disse punktfundamenter i bygningen [er] hvor det bliver en port og ideen om de ydre udgange er som linjer i rum, der bevæger sig på bygningen, " siger han.

Bygningen har en eksponeret beton- og stålkonstruktion samt en række udvendige balkoner og trapper. "De store hoveder på [i nærheden] Broadway Lift Bridge var på en måde inspirationer til denne form for strukturel form af gråt stål, " tilføjer Holl.

Det indre af bygningen er opdelt i tre zoner med fysiske træningszoner placeret på de lavere niveauer og studerendes studieområder øverst. "Dette har at gøre med målet med den lærde atlet, at du udvikler både krop og sind sammen, " tilføjer arkitekt Chris McVoy.

Holl afslutter med at tale om, hvordan bygningen kommer til live efter mørke og danner en "del af arkitektur, der lige så giver en følelse af lys og lysstyrke" sammen med sportsglødens lysende lys.”Bygningen har en slags liv, som den giver det sted om natten,” siger han.

Steven Holl

Anbefalet: