Logo da.designideashome.com

OMA Lander Miami Beach Convention Center-kommission

Indholdsfortegnelse:

OMA Lander Miami Beach Convention Center-kommission
OMA Lander Miami Beach Convention Center-kommission

Video: OMA Lander Miami Beach Convention Center-kommission

Video: OMA Lander Miami Beach Convention Center-kommission
Video: NEW Miami Beach Convention Center Site by OMA South Beach ACE 2023, December
Anonim

OMA lander Miami Beach Convention Center-kommission

Nyheder: Det hollandske firma OMA har set væk fra konkurrencen fra det danske studie BIG om at lande den højprofilerede kommission til renovering af Miami Beach Convention Center, hjemsted for de årlige messer Art Basel / Miami og Design Miami.

I et møde, der blev afholdt i går aftes, udnævnte Miami Beach City Commission det vindende udviklingshold som South Beach Ace, gruppen bestående af OMA, ejendomsudviklere Tishman og UIA, den lokale arkitekt TVSdesign og landskapsarkitekter MVVA og Raymond Jungles.

OMAs design vil se et nyt 800-værelses hotel bygget over taget af det eksisterende kongrescenter, som i sig selv vil blive udvidet og omorganiseret ved en 90-graders rotation, der flytter indgangen på den sydlige side af stedet.

OMAs Rem Koolhaas og Shohei Shigematsu kommenterede: "Vi er glade for at blive valgt til at udvikle et af de mest betydningsfulde bydistrikter i USA. Vores design vil genintegrere Miamis vigtige konferencecenter med områdets eksisterende naboer og tilbyde nye forbindelser samt forstærke karakter af denne livlige og spændende by."

Rapporter hævder, at Miami Beach bychef Jimmy Morales havde anbefalet BIG 's Portman CMC team, fordi det ville være en billigere og hurtigere konstruktion, men at OMA's forslag til sidst blev valgt ved en afstemning på fem til to.

Anbefalet: