Logo da.designideashome.com

Messner Mountain Museum Corones Af Zaha Hadid Architects

Indholdsfortegnelse:

Messner Mountain Museum Corones Af Zaha Hadid Architects
Messner Mountain Museum Corones Af Zaha Hadid Architects

Video: Messner Mountain Museum Corones Af Zaha Hadid Architects

Video: Messner Mountain Museum Corones Af Zaha Hadid Architects
Video: Zaha Hadid Architects. Museo Messner Mountain 2023, December
Anonim

Messner Mountain Museum Corones af Zaha Hadid Architects

Zaha Hadid har afsløret billeder af hendes tilføjelse til Messner Mountain Museum, en streng bygninger prikket gennem Dolomitterne i det nordlige Italien.

For den sjette og sidste Messner Mountain Museum-bygning har Zaha Hadid Architects designet en blødt buet bygning, der vil tunnel lige gennem toppen af Mount Kronplatz, som er en del af Kronplatz-skisportsstedet.

Ligesom de fem andre museumsbygninger, vil strukturen rumme udstillinger, der udforsker bjergrige regioner rundt om i verden. En spids glasskærm markerer indgangen til bygningen, mens en udsigtsplatform strækker sig fra klippefladen på den modsatte side.

"En sammensætning af flydende, sammenkoblede volumener, det 1000 kvadratmeter store MMM Corones-design er udskåret inden i bjerget og informeret af geologien og topografien om dens kontekst, " siger studiet.

Byggeriet er allerede i gang, og museet skal åbne i 2014.

Tværsnit - klik for større billede

Messner Mountain Museum inkluderer også en bygning i et konverteret slot, afsluttet af det italienske studie EM2 i 2011.

Zaha Hadid Architects har flere bygninger, der er ved at være færdige i øjeblikket, herunder en universitetsblok i Hong Kong og et bølgende kulturcenter i Aserbajdsjan. Se mere arkitektur af Zaha Hadid »

Her er en projektbeskrivelse fra Zaha Hadid Architects:

Zaha Hadid Architects vil designe det sjette og sidste Messner Mountain Museum i Plan de Corones, Sydtyrol, Italien. I samarbejde med Reinhold Messner, en af verdens mest berømte bjergbestigere samt Kronplatz, det største skisportssted i regionen, er Messner Mountain Museum (MMM Corones) indlejret i Mount Kronplatz.

"MMM Corones ligger øverst på Mount Kronplatz med sin enestående udsigt over Dolomitterne, og er det sidste stykke i min række bjergmuseer. Deltaget til verdens store klippeflader vil museet fokusere på disciplinen til bjergbestigning, " forklarer Reinhold Messner.

Concordia 2000 Peace Bell blev indviet i 2003 og var det første skridt i at kombinere kulturelle faciliteter med de sportslige og rekreative faciliteter på Mount Kronplatz. MMM Corones tilføjer et yderligere kulturelt og uddannelsesmæssigt element til denne populære alpine destination.

Anbefalet: