Logo da.designideashome.com

OMA Valgt Til Santa Monica-projekt I Centrum

Indholdsfortegnelse:

OMA Valgt Til Santa Monica-projekt I Centrum
OMA Valgt Til Santa Monica-projekt I Centrum

Video: OMA Valgt Til Santa Monica-projekt I Centrum

Video: OMA Valgt Til Santa Monica-projekt I Centrum
Video: VtM Bloodlines OST - Santa Monica Theme 2023, November
Anonim

OMA valgt til Santa Monica-projekt i centrum

Nyheder: Arkitektfirmaet OMA er valgt til at designe en større offentlig bygning med blandet brug med vinklede blokke stablet som dominoer til centrum af Santa Monica, Californien (+ slideshow).

Den trinvise udvikling vil fylde en hel byblok ved Fifth Street og Arizona Avenue, et sted, der i øjeblikket besættes af en parkeringsplads og en offentlig skøjtebane, som vil blive bevaret.

Konceptdiagram

Bygningen vil indeholde lidt af alt fra butikker og kontorer til lejligheder og et hotel. Der vil også være et knudepunkt for teknologivirksomheder, mens de åbne terrasser oven på hver blok overføres til haver, markeder og spillesteder til arrangementer.

Offentlig terrasse

Hver af de vinklede vandrette blokke vil have en markant anvendelse, hvor det øverste niveau indeholder et 225-værelses boutiquehotel og det, der ligger under det, der huser boliger og bor / arbejdsrum. Nedenfor er der to kontorblokke, hvor grundniveauet er overdraget til detailhandelen.

Kontorterrasse

OMA 's design blev anbefalet af byplanlæggere, og deres valg vil blive revideret af byrådet i næste måned, med konstruktionen starter næste år, hvis projektet godkendes.

Hotelterrasse

I går blev OMA erklæret vindere af en konkurrence om renovering af Miami Beach Convention Center i Florida. Se alle vores historier om OMA »

Her er mere info fra OMA:

Byens personale vælger OMA New York, ledet af Shohei Shigematsu, til større designkonkurrence i Santa Monica

Santa Monicas bypersonale har annonceret deres anbefaling af OMAs konkurrenceforslag om en blandet brugsudvikling, der omfatter borgerplads, kultursted, detailhandel, boliger, kontorer og et boutique-hotel i hjertet af Santa Monica centrum.

Udvælgelsespanelet roser OMA's tilgang og kommenterer: "Det foreslåede design leverer ikonisk arkitektur fra alle højder, samt et yderst fleksibelt interiørrumsdesign, der let kan rumme potentielle designændringer og tilpasse sig ændringer i markedets efterspørgsel i fremtiden. site design maksimerer den offentlige visningskorridor mod de åbne plazaområder og integreres inden for rammerne af centrum og tilstødende ejendomme."

Shigematsu kommenterede: "Vores ambition var at bidrage til Santa Monicas mangfoldige netværk af offentlige rum, fra rekreative pladser ved Pier og Palisades Park til indeholdt kommercielle centre som Third Street Promenade og Santa Monica Place. Vores design giver beboere, turister og iværksættere et dynamisk nyt offentligt område - en trinvis bygning, der opnår et stærkt samspil mellem interiørprogram og udvendige miljøer."

Anbefalet: