Logo da.designideashome.com

Film: Galaxy Soho Af Zaha Hadid Architects

Indholdsfortegnelse:

Film: Galaxy Soho Af Zaha Hadid Architects
Film: Galaxy Soho Af Zaha Hadid Architects

Video: Film: Galaxy Soho Af Zaha Hadid Architects

Video: Film: Galaxy Soho Af Zaha Hadid Architects
Video: Galaxy SOHO time elapse, Zaha Hadid Architects 2023, November
Anonim

Film: Galaxy Soho af Zaha Hadid Architects

Tag en tur gennem pladserne i Zaha Hadids Galaxy Soho-kompleks i Beijing, Kina, i denne film af arkitektfotograf Dan Chung.

Det 330.000 kvadratmeter store kompleks, der blev afsluttet i slutningen af 2012, kan rumme butikker, kontorer og fritidsfaciliteter inden for en klynge af fire striede kupler. Gårde og stier væver mellem bygningerne, mens broer og platforme danner forbindelser på de øverste niveauer.

"Designet reagerer på de forskellige kontekstuelle relationer og dynamiske forhold i Beijing, " sagde Zaha Hadid ved åbningen. "Vi har skabt en række offentlige rum, der direkte indgår i byen og genfortolker det traditionelle bymateriale og nutidige levende mønstre til et sømløst bylandskab inspireret af naturen."

Anbefalet: