Logo da.designideashome.com

Rogers House Af Richard Rogers Sælges For Første Gang

Indholdsfortegnelse:

Rogers House Af Richard Rogers Sælges For Første Gang
Rogers House Af Richard Rogers Sælges For Første Gang

Video: Rogers House Af Richard Rogers Sælges For Første Gang

Video: Rogers House Af Richard Rogers Sælges For Første Gang
Video: Дома с Ричардом и Рут Роджерс 2023, December
Anonim

Rogers House af Richard Rogers sælges for første gang

Nyheder: Det særegne London-hjem designet af den britiske arkitekt Richard Rogers til sine forældre - og som påvirkede hans senere design for Pompidou-centret - er blevet markedsført for første gang siden det blev bygget i 1968 (+ slideshow).

Sketch of Rogers House af Richard Rogers

Rogers House, i Wimbledon i det sydvestlige London, blev designet til at give et fleksibelt, åbent interiør og citeres af Rogers selv som forløber for Pompidou-centret, det banebrydende kunstcenter i 1977, han designede sammen med Renzo Piano.

Den ejendom i klasse II *, der betragtes som en af de fineste og mest historisk vigtige moderne huse i England, er blevet ejet af Rogers 'familie siden den blev bygget, men er nu på markedet for £ 3, 2 millioner med ejendomsmægler The Modern House.

I deres beskrivelse af ejendommen beskriver agenterne det som "et af de vigtigste og mest berømte huse i det 20. århundrede".

Rogers sagde for nylig om huset, og sagde: Hvis du ser på huset i Wimbledon for mine forældre, som er et hus i en etage, er det stål og stærkt isoleret, det er gennemsigtigt, badeværelset er meget kompakt og alle skillevægge kan flyt - du kan se et link fra det til Pompidou, hvor forskellen er omkring tusind gange skalaen,”sagde Rogers.

Hovedhuset er en en-etagers bygning med en enkel gulmalet stålramme, der er fuldt glaseret i begge ender. De indre bevægelige skillevægge inden for bygningerne giver beboerne mulighed for at udnytte og opdele rummet, som de ønsker.

Huset repræsenterede Storbritannien på Paris Biennale i 1967 og blev beskrevet som "det mest teknisk interessante og visuelt slående hus i Europa" af Richard Einzig i sin bog, Classic Modern Houses in Europe.

Bygningen ligger i haver anlagt af Rogers mor Dada Rogers og vender ud mod en anden, mindre bygning med en lignende gulstålramme, der oprindeligt blev bygget som et keramikstudio. Begge bygninger bevarer deres originale, livlige farveskema, som blev udviklet af Rogers 'mor sammen med Richard og Su Rogers.

På bagsiden af haven er der en tredje bygning, designet af Rogers 'søn og husets seneste beboer, Ab Rogers. Dette består af en enkelt åben plads og tekøkken.

Huset fik en klasse II * liste tidligere i år - en sjælden anerkendelse for en så nylig bygning.

På det tidspunkt, hvor fortegnelsen blev annonceret, sagde kultursekretær Ed Vaizey: Dette er et enestående og innovativt eksempel på et højteknologisk stålrammehus, der tydeligt har været tidens prøve. Selvom mange altid vil forbinde Lord Rogers med ikoniske værker som Lloyds-bygningen i London, Pompidou-centret i Paris og Nationalforsamlingen i Wales i Cardiff, denne meget tidligere bygning er også meget vigtig; et mesterværk fra en af de mest fantasifulde og spændende perioder i privat husbygning i dette land.”

Salget falder sammen med åbningen af Richard Rogers: Inside Out-udstillingen på Royal Academy i London denne måned.

Anbefalet: