Logo da.designideashome.com

Caneças High School Af ARX Portugal

Indholdsfortegnelse:

Caneças High School Af ARX Portugal
Caneças High School Af ARX Portugal

Video: Caneças High School Af ARX Portugal

Video: Caneças High School Af ARX Portugal
Video: Portugal International Schools Breakdown | Moving to Portugal 2023, November
Anonim

Caneças High School af ARX Portugal

Lissabon-studiet ARX Portugal har udvidet en gymnasium i Odivelas, Portugal ved at tilføje kantede betonkonstruktioner blandt de eksisterende klasselokaler (+ slideshow).

Caneças High School omfattede tidligere en række retlinede to-etagers bygninger, der hver indeholdt ca. 12 klasseværelser. Til udvidelsen forsøgte ARX Portugal at binde disse eksisterende rum sammen med et netværk af stier, gårdspladser og uformelle studieområder.

"Forslaget er struktureret [ved hjælp af] en dobbelt fortolkning af læringskonceptet: formel læring og uformel læring, " siger arkitekterne og forklarer, hvordan de opfatter deres tilføjelser som "kollektive rum" til gruppestudier og aktiviteter.

Indgangen til campus er beliggende på østsiden, hvor en stor betonindgang er præget med et udvalg af store bogstaver og tal.

En anden indgang kan findes langs den sydlige side af anlægget og fører ind i en græs gårdhave omgivet af arkader. Disse rum er beskyttet under vinklede betonbaldakiner understøttet af en blanding af både almindelige og vandige søjler.

Nye indendørs rum har en sort / hvid farvepalet og inkluderer et antal afslappede siddepladser, der bringer aktivitet ind i korridorerne. Der er også et nyt bibliotek, studerende lounge og auditorium.

Anbefalet: