Logo da.designideashome.com

Gruta Do Escoural Af Nuno Simões + DNSJ.arq

Indholdsfortegnelse:

Gruta Do Escoural Af Nuno Simões + DNSJ.arq
Gruta Do Escoural Af Nuno Simões + DNSJ.arq
Anonim

Gruta do Escoural af Nuno Simões + DNSJ.arq

Lissabon-arkitekten Nuno Simões fra DNSJ.arq har afsluttet en række trapper og gangstier for at give besøgende mulighed for at udforske en historisk hule nær Évora, Portugal.

Projektet i Gruta do Escoural i Montemor-o-novo i Portugals Alentejo-region involverede udskiftning af forringede eksisterende midlertidige trin med en ny stålkonstruktion med ipê-træplader.

Derudover byggede arkitekterne et nyt antikammer til at beskytte indgangen og kontrollere den termiske udveksling mellem det udvendige og det indre af hulesystemet.

Følsomheden for kalkstengrotterne, som er kendt for deres sten-art-sten-grav og begravelsesgraver, betød, at konstruktionsteknikker, der kunne skade det følsomme historiske sted, såsom svejsning eller in-situ betonhældning, ikke kunne bruges.

Opgaven var at bygge en ny struktur til erstatning for den tidligere midlertidige struktur, som var i meget dårlig stand, og en ny antikammer, "siger arkitekt Nuno Simões fra DNSJ.arq." Vi besluttede, at denne struktur skulle være uigennemsigtig og sort i skarp kontrast til den lette farve i kalkstenhulen."

Han tilføjede: "Strukturens største bekymringer for at give besøgende inde i hulen var at være i stand til at køre en ren og tør konstruktion under hensyntagen til umuligheden ved at bruge konstruktionsteknikker, der ville kræve svejsning eller in situ beton og brugen af varige materialer, der var i stand til at modstå tidens gang i et særligt fjendtligt miljø."

Anbefalet: