Logo da.designideashome.com

Aedas Arkitekter Til At Designe Vridende Skyskraber Til Shanghai, Kina

Indholdsfortegnelse:

Aedas Arkitekter Til At Designe Vridende Skyskraber Til Shanghai, Kina
Aedas Arkitekter Til At Designe Vridende Skyskraber Til Shanghai, Kina

Video: Aedas Arkitekter Til At Designe Vridende Skyskraber Til Shanghai, Kina

Video: Aedas Arkitekter Til At Designe Vridende Skyskraber Til Shanghai, Kina
Video: Why Shanghai Tower Failed 2023, December
Anonim

Aedas til at designe vridende skyskraber til Shanghai

Nyheder: Arkitektfirmaet Aedas har vundet en konkurrence om at designe en snoet 33-etagers skyskraber til Shanghai, Kina (+ slideshow).

Xuhui Binjian Media City 188S-G-1-tårnet stiger til en højde på 155 meter. Den rektangulære bygning vil gradvist sno sig fra sin centrale akse, når den stiger.

"Det begynder med en ekstruderet rektangulær plan, " sagde Aedas arkitekter. "Når vi går opad, bliver vestvæggen gradvist forvrænget for at imødekomme det tilbagegående undergrundsbane, der afskærer hjørnet af det ellers firkantede projektsted;

Fasaden vil bestå af grupper på tre glasplader, vinklede i fire forskellige retninger, for at reflektere lys og efterligne en medieskærm.

"Detaljer om gardinvæg blev derefter udviklet til at imødekomme små forskelle i glasstørrelser og de fire forskellige aluminiums-vinkelmåler for at minimere omkostninger og fremstillingstid, " sagde Aedas.

En separat podiumplatform i bunden af tårnet vil blive brugt som et offentligt grønt rum, der flyder over et antal glasbokse, der huser detail-, restaurant- og caféenheder. En stor skæv baldakin på podiet vil være designet til at efterligne den skæve form på den nærliggende skyskraber og vil tjene som et dækning til udendørs arrangementer.

Projektet vil være placeret inden for en ni-blok udvikling i Shanghai. "Hele udviklingen indeholder ni firkantede blokke, og DreamWorks [Animation] vil besætte tre blokke i midten, " fortalte Jess Wong, PR-manager på Aedas til Dezeen.

Xuhui Binjian Media City 188S-G-1 Tower and Podium vil besætte en blok med udsigt over DreamWorks-blokke. Udvikleren overtager 20% af tårnpladsen og lejer resten ud (80%) til medieindustrien lejere,”sagde Wong.

Anbefalet: