Logo da.designideashome.com

Genslers Amerikanske Arbejdspladsundersøgelse Om Arbejdspladsdesign

Indholdsfortegnelse:

Genslers Amerikanske Arbejdspladsundersøgelse Om Arbejdspladsdesign
Genslers Amerikanske Arbejdspladsundersøgelse Om Arbejdspladsdesign

Video: Genslers Amerikanske Arbejdspladsundersøgelse Om Arbejdspladsdesign

Video: Genslers Amerikanske Arbejdspladsundersøgelse Om Arbejdspladsdesign
Video: Erfarne pladesmede 2023, November
Anonim

Dårligt design af arbejdspladsen betyder, at de fleste medarbejdere "kæmper for at arbejde effektivt"

Nyheder: nye kontorteknologier og et skridt hen imod samarbejde med åbne planer fører til faldende ydeevne blandt arbejdstagerne, ifølge en ny studie på arbejdspladsdesign af arkitekter Gensler.

US US Workplace Survey fra 2013 fandt, at effektiviteten på arbejdspladsen i Amerika er faldet med 6% siden 2008, da virksomheden gennemførte sin første undersøgelse.

UBM, San Francisco af Gensler. Topbillede: Saban Brands, Los Angeles af Gensler.

”Udvidede arbejdsdage, nye distraktioner og pres nedad på ejendomsomkostninger kompromitterer effektiviteten af den amerikanske arbejdsplads,” siger undersøgelsen. "Strategier til forbedring af samarbejdet viste sig at være ineffektive, hvis ikke evnen til at fokusere blev overvejet."

Distraherende støj og visuel stimulering i åbne kontorkontorer er en af grundene til faldet, ifølge Matthew Kobylar, regional leder på arbejdspladsen i Gensler.

”Når du presser flere mennesker ind, øges chancerne for at blive distraheret af støj og visuelle distraktioner,” fortalte Kobylar til Dezeen.

Arbejdsgivere er gået mod åbne kontorer i løbet af de sidste ti år for at reducere ejendomsomkostningerne, da de kan passe flere mennesker til den samme mængde plads.

Virksomheder har retfærdiggjort dette ved at hævde, at åbne kontorer øger mulighederne for samarbejde, sagde Kobylar, men han tilføjede: "At trække folk ind har en indflydelse på effektiviteten. Bare fordi du kan se dine kolleger betyder det ikke, at du vil samarbejde med dem."

TM Advertising, Dallas, af Gensler

For at imødegå dette bør designere på arbejdspladsen tilbyde en række "sekundære" arbejdsområder, hvor arbejderne kan koncentrere sig om individuelle eller gruppeopgaver, væk fra distraktioner - og forhindre dem i at skabe distraktioner selv.

"Åben plan er ganske effektiv som et generelt rum, men der er tidspunkter, hvor du er nødt til at fokusere på samarbejde, og det undlader at støtte det, " sagde Kobylar.

Stille områder, rum eller kabiner til hurtige møder og arbejdsområder med udsigt kan alle hjælpe med at skabe et afbalanceret og mere effektivt kontormiljø, ifølge Kobylar.

”Det giver dem mulighed for at komme væk fra distraktionen,” sagde han,”vi fortæller vores klienter, ikke opgive den åbne plan, men anerkender, at folk har brug for balance.”

Omslaget til US Workplace Survey 2013 af Gensler

Når han skrev om rapporterne, der blev fundet på virksomhedens blog, sagde Gensler-rektor Janet Pogue, at forskningen ikke betyder, at åbne kontorer ikke fungerer.”Vores forskning viser, at effektivt arbejde kan ske i både åbne og lukkede omgivelser,” skrev hun.”Selv private kontorer er ikke så effektive som i 2008.”

I stedet er faldet i arbejdstageres effektivitet nede i at ændre arbejdsmønstre, herunder en stigning i multitasking og især introduktionen af altid-til-teknologier som e-mail, mobiltelefoner og virtuel konference.

”Verden har ændret sig i de sidste fem år og ændrer den måde, vi arbejder på,” skrev Pogue.”Vi har flere distraktioner og afbrydelser, inklusive 24-timers teknologikrav. De fleste af os har mere på vores tallerkener og er nødt til at multi-opgave for at få alt gjort. At samarbejde med virtuelle kolleger kræver enorm koncentration og kræfter. Og hvis effektiviteten er faldende overalt, er åbne planer ikke skyld.”

I deres undersøgelse fandt Gensler, at virksomheder, der tilbød en "afbalanceret arbejdsplads" med en række forskellige arbejdsområder til forskellige opgaver, var bedre end dem, der kun tilbyder en mulighed.

"At opnå balance på en arbejdsplads er en delikat proces, " forklarede Pogue. "Den første prioritet er at optimere funktionaliteten i de primære arbejdsområder. Designelementer skal afbøde støj og give adgang til kolleger, samtidig med at distraktioner minimeres. Det er også vigtigt at designe et behageligt rum, hvor folk faktisk ønsker at være. En afbalanceret arbejdsplads giver også en sund dosis af alternative arbejdsområder, hvor grupper fra en til fire personer problemfrit kan overgå fra individuelt arbejde til gruppearbejde, eller en person blot kan gå ind i et lukket rum og lukke døren for at koncentrere sig eller ringe.”

For at udarbejde rapporten undersøgte Gensler 2.035 "vidensarbejdere" i virksomheder i hele USA. De fandt, at kun en ud af fire fungerer i optimale arbejdsmiljøer.”Resten kæmper for at arbejde effektivt, hvilket resulterer i mistet produktivitet, innovation og arbejdstagerengagement,” siger rapporten.

”Vores undersøgelsesresultater viser, at fokus og samarbejde er komplementære arbejdsformer. Man kan ikke ofres på arbejdspladsen uden at have direkte indflydelse på den anden,” siger Diane Hoskins, administrerende direktør i Gensler.”Vi ved, at både fokus og samarbejde er afgørende for succes for enhver organisation i dagens økonomi.”

”Afbalancerede arbejdspladser, hvor medarbejderne har autonomi til at vælge deres arbejdsplads baseret på opgaven eller projektet, der er til rådighed, er mere effektive og højere ydeevne,” tilføjede hun.

Kobylar sagde, at såvel som et stigende pres på arbejdstagerne, kan teknologi hjælpe med at øge effektiviteten, hvis den bruges korrekt. Tabletcomputere, smartphones og wifi - teknologier, der ikke eksisterede, da Gensler udførte den første arbejdspladsundersøgelse i 2008 - giver personalet mulighed for at bevæge sig mellem forskellige arbejdsmiljøer i henhold til de opgaver, de arbejder på.

”Teknologien er kommet meget videre i de sidste fem år,” sagde han.”Du kan være mobil på kontoret. Du kan hente dit kit og gå.”

Anbefalet: