Logo da.designideashome.com

Highacres Boligudvidelse Af Duncan Foster Architects

Indholdsfortegnelse:

Highacres Boligudvidelse Af Duncan Foster Architects
Highacres Boligudvidelse Af Duncan Foster Architects

Video: Highacres Boligudvidelse Af Duncan Foster Architects

Video: Highacres Boligudvidelse Af Duncan Foster Architects
Video: Discussing the NFT Movement with Duncan Cock Foster from Nifty Gateway | Ep #26 2023, November
Anonim

Highacres af Duncan Foster Architects

Glasvægge glider tilbage for at åbne dette husudvidelse af det britiske firma Duncan Foster Architects til det omkringliggende engelske skovland (+ lysbilledshow).

Duncan Foster Arkitekter tilføjede den nye stue og spisestue, mens de omorganiserede det indre af 1930'erne Arts and Crafts-fem-sengs hus i South Oxfordshire.

Sort zink og sort træbeklædning blev valgt til den udvendige finish til henvisning til lokale landbrugsbygninger.

Laminerede træbjælker med stor spænding gentager det udsatte træ i det originale hus og giver mulighed for en uafbrudt udsigt over skoven, da de ikke kræver nogen støtte i hjørnet.

Lodrette stålelementer, der bruges langs den ene væg, strækker sig ud forbi en nedsænket pool. Et stort vindue fylder gavlen for at lade den maksimale lysmængde ind.

"Klienten havde købt ejendommen på grund af dens charme og karakter, så den korte var at bevare ånden i det eksisterende hus, men samtidig at organisere interiøret igen for at åbne huset op til landskabet derudover, " sagde Duncan Foster.

Efter at have overvejet en række muligheder for vedvarende energi til opvarmning af hjemmet, blev der valgt en pejs-kedel på grund af tilgængeligheden af træ på klientens jord.

Vores seneste historiske udvidelseshistorier inkluderer et stålklædt tårn inspireret af fæstningen med eventyrkarakter Rapunzel og et træindrammet pensionat hævet op på pyntebånd.

Se flere boligudvidelser »

Se mere arkitektur og design i England »

Duncan Foster Architects sendte os følgende tekst:

Koncept

Den eksisterende enebolig med fem senge blev oprindeligt bygget i 1930'erne som en "selvbygning" af en pensioneret hærmester i kunst- og kunsthåndværkstil. Huset har en 9 hektar stor skovklædt grund med udsigt over Vale of Aylesbury i Chinnor, South Oxfordshire, og ligger i et område med enestående naturskønhed.

Klienten havde købt ejendommen på grund af dens charme og karakter, så den korte var at opretholde ånden i det eksisterende hus (kendetegnet ved lave lofter, små vinduer og synlige træbjælker), men samtidig at organisere interiøret til åbne huset op til landskabet ud over.

I stueetagen opretholder indgangspladsen, familiens stue og studie de originale træk. En lille udvidelse af hallen skaber et karnappersæde på sprog i det eksisterende hus.

Den nye stue / spisestueudvidelse mod nord kontrasterer den eksisterende arkitektur - med et stort åbent hvelvet tag, der sidder på udsatte limtrebjælker - valgt som en moderne henvisning til de synlige bjælker i hovedhuset.

Den ydre struktur gør det muligt at åbne hjørnet af rummet op til skovlandskabet derudover. Minimal ruder styrker kontrasten med den eksisterende ruder og forbinder bygningen med landskabet ud over det.

Renoveringsstrategi

Udover layout og designproblemer, den termiske ydeevne for det eksisterende stof og den eksisterende servicestrategi krævede en fuldstændig revision.

Det eksisterende hus blev opvarmet af en oliebrændende kedel. Olieregningen alene var omkring 6000 pund om året. Det eksisterende hus havde ringe eller ingen isolering og havde enkeltglasede Crittal-vinduer

Det var derfor klart, at det første skridt var at forbedre den termiske ydeevne for det eksisterende stof, og dette blev gjort ved at installere en ny jordbærende isoleret betonplade i hele stueetagen under anvendelse af gulvvarme. De eksisterende ydre vægge var hulrumsvægge (uisoleret), så disse let blev isoleret med blæst fiber.

Det eksisterende tag og skråstænger blev isoleret mellem bjælker og understregede også med stiv isolering med tapede samlinger og gipset igen for at vise sig at være en varm og lufttæt 'hat' til bygningen.

Størstedelen af ruderne blev erstattet af dobbeltvinduer af træ, med et højtydende aluminiumsvinduesystem specificeret til udvidelsen.

Alle disse ændringer forbedrede effektiviteten, men bevarede dog karakteren af det eksisterende hus.

Flere vedvarende teknologier blev overvejet fra starten, inklusive jordkilde-varmepumper via borehuller og vindenergi, men det blev tidligt etableret, at på grund af den store mængde skov, som ejes af klienten, ville en logbrændekedel blive brugt til at yde størstedelen af husets varmt vand og varme krav.

Log Burning Boiler fodrer en 1500L akkumulatortank, der fungerer som et termisk lager for at give både varmt vand og opvarmning til huset. Dette suppleres i sommermånederne med 2 tagmonterede solcellepaneler (når pejskedlen ikke bruges) og også med en lille LPG-kondenserende kedel til at håndtere ferier og eventuelle yderligere spidsbehov. Orligno 200 log-kedel blev specificeret, da den kører med en effektivitet på 92% med nominelle CO2-emissioner.

Anbefalet: