Logo da.designideashome.com

Serpentine Pavilion Intervention Af UVA

Indholdsfortegnelse:

Serpentine Pavilion Intervention Af UVA
Serpentine Pavilion Intervention Af UVA
Anonim

Serpentine Pavilion Intervention af United Visual Artists

Det britiske studie United Visual Artists skabte en "elektrisk storm" inde i Sou Fujimotos skylignende Serpentine Gallery Pavilion ved hjælp af LED-lys under en forestilling i den midlertidige struktur sidste måned (+ film).

De forenede billedkunstnere (UVA) vendte pavillonens lighed med en hvid fluffy sky ved hjælp af blinkende lys til at efterligne lyn, hvilket fik det til at se ud som en tordenvejr, der fandt sted indeni.

"Dette stykke havde specifikt sigte på at give Sou Fujimotos arkitektur, som er repræsentativ for en noget fredfyldt cumulussky, " sagde studiet under en spørgsmål og svar session i sidste uge. "Vores indgriben havde til formål at fremkalde en fantastisk og forholdsvis overvældende elektrisk storm i arkitekturen, form for simpelthen med det formål at bringe den til live."

For at skabe effekten blev LED-strimler indkapslet i klare plastrør fastgjort til det midlertidige paviljons stålnet med magneter. Lyseffekter blev ledsaget af tordnende lyde, skabt af en kombination af lydeksempler af brummen og brummer fra elektriske kraftværker og syntetiserede lyde.

Forestillingen fandt sted om aftenen den 26. juni i samarbejde med det kreative bureau My Beautiful City.

Fujimotos design er det seneste i en række paviljonger, der hvert år er designet af en anden fremtrædende arkitekt på det samme sted i Londons Kensington Gardens ved siden af Serpentine Gallery - se vores guide til tidligere Serpentine Gallery Pavilions her.

Andre film om belysningsinstallationer, vi har offentliggjort, viser en træhytte fyldt med farvet lys og røg og Trojka i stor skala, fordybende lysstykker.

Se flere historier om Serpentine Gallery Pavilions »

Se mere installationsdesign »

UVA sendte os følgende oplysninger:

United Visual Artists Serpentine Pavilion Intervention

Om aftenen den 26. juni forvandlede UVA i samarbejde med Min smukke by Sou Fujimotos pavillon, hvilket bragte den skylignende struktur til live med en elektrisk storm.

UVA henter inspiration fra pavillonens gennemsigtige, ikke-definerede egenskaber, der ændrer form afhængigt af perspektiv og skifter, når dine øjne rejser hen over det.

Anbefalet: