Logo da.designideashome.com

Hus I Nanakuma Af MOVEDESIGN

Indholdsfortegnelse:

Hus I Nanakuma Af MOVEDESIGN
Hus I Nanakuma Af MOVEDESIGN

Video: Hus I Nanakuma Af MOVEDESIGN

Video: Hus I Nanakuma Af MOVEDESIGN
Video: Розы Кордес 2019 .часть 2 2023, November
Anonim

Hus i Nanakuma af MOVEDESIGN

En trappe foldes rundt om en boghylde med dobbelt højde inde i dette træfamiliehus i Fukuoka, Japan, af lokale arkitekter MOVEDESIGN (+ slideshow).

Trappen blev oplyst fra alle sider af ovenlysvinduer, klodsende ruder og forskellige vinduer. Trappen blev designet af MOVEDESIGN til at forbinde alle tre etager i House i Nanakuma og skabe et godt oplyst studieområde, der er omgivet af bøger og andre personlige genstande.

"Vi kan se himlen fra det ene vindue eller det grønne af træer fra andre vinduer, " forklarede arkitekterne. "Disse vinduesbilleder ændres, når øjenhøjden går op og ned ad trappen, hvilket gør vores sind rolige og fredelige."

Indvendige vægge blev tilføjet sparsomt, så trappen fører direkte ind i værelser på hver etage.”De individuelle rum er kontinuerlige, så familien kan have privatliv og også føle hinandens tilstedeværelse,” sagde arkitekterne.

I stueetagen åbnes trappen ud til en stue og spisestue, hvor al madlavning og spisning er indkvarteret af en enkelt træø. Gennemsigtige paneler skjuler lagerpladserne bag, mens et traditionelt japansk rum sidder af på den ene side.

En stue indtager kældergulvet og åbner ud til sunkne terrasser på begge sider af bygningen. Et langt og smalt vindue giver udsigt til det største af disse to rum, som overskygges af en lille balkon i gulvet over.

Vægge på dette gulv har synlige betonoverflader i kontrast til trævægge og skillevægge andre steder i huset.

Anbefalet: