Logo da.designideashome.com

Pixy Hall Børnehave Af Moriyuki Ochiai Arkitekter

Indholdsfortegnelse:

Pixy Hall Børnehave Af Moriyuki Ochiai Arkitekter
Pixy Hall Børnehave Af Moriyuki Ochiai Arkitekter

Video: Pixy Hall Børnehave Af Moriyuki Ochiai Arkitekter

Video: Pixy Hall Børnehave Af Moriyuki Ochiai Arkitekter
Video: [Japanese spatial design] Moriyuki Ochiai talks about Constellation of Stargazing Tea House 2023, November
Anonim

Pixy Hall af Moriyuki Ochiai Architects

Et børnehave legeplads formet som et bjerg omgivet af skyer er afsluttet af det japanske firma Moriyuki Ochiai Architects (+ slideshow).

En del af Piccolino-børnehagen i den sydlige japanske præfektur Kanagawa, og rummet blev skabt primært til kunstundervisning og som et multifunktionsrum til koncerter, forestillinger, udstillinger og børnenes værksteder.

Børn kan udforske ved at kravle over og omkring de farvede tresæder og gennem buegange og små passager. Når sæder skubbes mod bjerget, danner de trin, så børnene kan klatre op ad bjergformen gennem skyerne.

Sæderne er også lette nok til at blive samlet og stablet oven på eller ved siden af hinanden, hvilket skaber nye højder og rum i rummet.

Arkitekt Moriyuki Ochiai sagde, at han valgte de trekantede former, fordi de var de mest enkle og egnede til børn at bruge sikkert.”Størrelsen på udstyret er en enhed, hvorpå to små børn kan sidde sammen, så de føler sig tæt på hinanden og naturligvis kan være venner,” fortalte Ochiai til Dezeen.

Ochiai forklarede også, at højdeforskellen mellem voksne og børn medfører forskellige måder at opfatte og nyde miljøet på.”En overflade, der bruges som tæller af voksne, vises som en fortløbende bue over huse til børn,” sagde han.

"Fra et barns perspektiv stiger bjerget fra skyerne gradvist fra hvidt til brunt, mens voksne ser ned fra toppen af bjerget ser skyer flyde under, " tilføjede han.

Anbefalet: