Logo da.designideashome.com

Studio In The Woods-film Med Je Ahn Fra Studio Weave

Indholdsfortegnelse:

Studio In The Woods-film Med Je Ahn Fra Studio Weave
Studio In The Woods-film Med Je Ahn Fra Studio Weave

Video: Studio In The Woods-film Med Je Ahn Fra Studio Weave

Video: Studio In The Woods-film Med Je Ahn Fra Studio Weave
Video: Studio Weave - St Pancras Church Garden 2023, November
Anonim

"Arkitekter skubbes væk fra hvad der sker på stedet" - Studio Weave

Je Ahn fra London-baserede Studio Weave diskuterer, hvordan en række design- og build-workshops genindfører arkitekter til at arbejde på stedet i denne film af Stephenson / Bishop og Andy Matthews.

Studio Weave-medstifter Ahn ledede dette års Studio i Woods sommerworkshop-program for studerende, arkitekter og designere, først indledt af arkitekt Piers Taylor fra Invisible Studio for at opmuntre til en mere praktisk tilgang til design.

"Det begyndte, da et kollektiv arkitekter mødtes som venner med ønsket om at skabe ting med egne hænder i landskabet, " siger Ahn.

Tree Weave, værksted ledet af Jernej Cencic (Gianni Botsford Architects) og Kate Darby

Deltagerne bruger teamwork og kommunikation til at designe og bygge, når de går frem for at tegne og planlægge off site.

Tree Weave, værksted ledet af Jernej Cencic (Gianni Botsford Architects) og Kate Darby

"Som arkitekter bliver vi skubbet længere væk fra hvad der sker på stedet og den virkelige verden, " siger Ahn. "Du kan forestille dig ting gennem dine tegninger, og studerende er nøjagtig de samme, idet de udfører hypotetiske projekter, der ser smukke ud … men hvordan de faktisk er bygget og realiseret er en anden sag."

60 studerende, praktiserende arkitekter, møbeldesignere og billedhuggere tilbragte fem dage på at skabe tømmerstrukturer blandt skoven, mens de campede på stedet sidste måned.

Designere førte fem hold til at opbygge små krisecentre skjult i træerne, væve planker mellem træstammer og skabe siddepladser, der overspænder kanten af skoven.

Workshops finder sted hvert andet landlige sted. Årets sted var i Stanton Park, nær Swindon i Wiltshire.

Swindon Borough Council fungerede som en klient for de permanente strukturer, den første gang dette skete i programmets syv-årige historie.

"Dette er første gang, at vi har en levetid på disse strukturer, der ændrede designens dynamik ret betydeligt, " siger Ahn.

Designerne var svar på en fortælling om et imaginært samfund af flittige folk, der bor omkring webstedet, skabt som en del af et bredere projekt, som Studio Weave har arbejdet på med rådet.

"Studio in the Woods-værkstedet ændrede den måde, vi praktiserer, og hvordan vi ser tingene, " konkluderer Ahn.

Studio Weaves tidligere landdistriktsprojekter inkluderer en håndmalet fugleobjekter i Kent og en række kæmpehorn til at lytte til landskabet i Derbyshire.

Se flere arkitekturfilm »

Se mere design af Studio Weave »

Billeder er af Jim Stephenson og Andy Matthews.

Studio Weave sendte os nedenstående information:

Nu i det syvende år har folket bag Studio in the Woods ført sommerværksværkstedet til offentlig jord for første gang. Placeret i det gamle skovland lige uden for Swindon blev design og konstruktion af fem store træstrukturer ledet af en gruppe prisvindende arkitekter, ingeniører og møbelproducenter med 60 deltagere, der campede på stedet i fem dage.

Studio in the Woods er et igangværende uddannelsesprogram, der fremmer udveksling af arkitektonisk viden og færdigheder gennem eksperimentering og direkte bygningserfaring. Det blev indledt af Piers Taylor i 2006 og tilbyder fortsat muligheden for at "lære ved at gøre" i en reaktion mod den tilsyneladende forskel mellem at designe en bygning og hvordan den realiseres; i stigende grad arkitekter må forestille sig fremstillingsprocessen gennem tegning. Studio in the Woods giver dig muligheden for at lære af producenterne og arbejde kollektivt.

Aftenforedrag fra inviterede talere arrangeres for hver aften, når værktøjer er lagt ned for dagen og før en gruppemiddag. Deltagerne inkluderer arkitektstuderende, praktiserende arkitekter og et bredere publikum med interesse for skulptur, landskab og bygning med materialer til rådighed.

Dette års workshop er en del af et bredere projekt i Stanton Park og det tilstødende Stratton Woods, nordøst for Swindon. I løbet af de sidste otte måneder har arkitekturpraksis Studio Weave arbejdet med Swindon Borough Council og Woodland Trust om at genfortolke de to tilstødende skovområder, og hvordan offentligheden opfatter, bruger og navigerer dem.

Set med udfordringen om at binde siderne sammen gennem en engagerende fortælling, har Studio Weave skrevet en historie omkring et samfund af flittige skovfolk, kaldet Indlekith, som lever i et meget langsommere tempo for mennesker - et tempo, der er mere beslægtet med naturens. Indlekith er vanskelige at få øje på, men ledetrådene fra deres eksistens ligger i lugterne, lyde og strukturer i skoven. Alle fem strukturer illustrerer denne fortælling på en anden måde ved at reagere på forskellige træk ved skoven og hvordan vores sanser interagerer med disse.

Anbefalet: