Logo da.designideashome.com

Grønt Lys For Kengo Kumas Redesignede V&A På Dundee

Indholdsfortegnelse:

Grønt Lys For Kengo Kumas Redesignede V&A På Dundee
Grønt Lys For Kengo Kumas Redesignede V&A På Dundee

Video: Grønt Lys For Kengo Kumas Redesignede V&A På Dundee

Video: Grønt Lys For Kengo Kumas Redesignede V&A På Dundee
Video: Новые материалы: начало новой эры - Kengo Kuma @ Design in the Age of Experience 2018 2023, December
Anonim

Grønt lys for Kengo Kumas redesignede V&A på Dundee

Nyheder: Kengo Kumas seneste forslag til en ny forpost til V&A-museet i Dundee, Skotland, har fået planlagt tilladelse efter en redesign for at reducere omkostningerne (+ slideshow).

Planlagt til konstruktion i Dundee's Craig Harbour, Kengo Kumas konkurrencevindende design til V&A på Dundee, fik først godkendelse i efteråret 2012, men spiralomkostninger tvang arkitekten til at redesigne strukturen, så kun dens bovprojekter over vandkanten snarere end hele bygningen som oprindeligt tilsigtet.

Bygningen på 45 millioner pund opføres på stedet til et tidligere fritidscenter og vil have et vinklet legeme med tykke vandrette striber, hvilket skaber udstillingsrum, der er naturligt oplyst og ventileret. Det er beregnet til at blive det førende center for design i Skotland.

Philip Long, direktør for V&A i Dundee, kommenterede: "Kengo Kumas fabelagtige design vil give Dundee og Skotland et vidunderligt rum til at nyde fremragende internationale udstillinger og lære at blive involveret i Skotlands bemærkelsesværdige historie med designkreativitet. Jeg tror, det vil tiltrække det besøgende fra hele verden."

Anbefalet: