Logo da.designideashome.com

Leitão_653 Studios Af Triptyque

Indholdsfortegnelse:

Leitão_653 Studios Af Triptyque
Leitão_653 Studios Af Triptyque
Anonim

Leitão_653 af Triptyque

Et chequerboard af glasblokke giver lys mulighed for at oversvømme ind og ud af disse kreative studios i São Paulo af fransk-brasilianske arkitekter Triptyque.

Leitão_653-bygningen ved Triptyque er opdelt i en smal kløft mellem tårne og huse i det centrale Pinheiros-distrikt i byen, kun fire meter bredt, men 25 meter højt.

Fotografi af Leonardo Finotti

Tre opaciteter af glasblokke er spredt over et gitter, der dækker de fire øverste niveauer, der er synlige over de tilstødende bygninger nordøst. "Dette gigantiske panel tillader jævn kommunikation mellem byen og bygningens indre, " sagde arkitekterne.

Fotografi af Leonardo Finotti

Den anden lange facade er skjult mod høje bygninger, så den er simpelthen prikket med små vinduer og gjort hvid. Adgang er under en baldakin på samme side som den mønstrede facade, mens en cafe og andre fælles faciliteter er på den anden.

Trappe- og elevatorkernen sidder i midten af planen og fodrer åbne studiepladser foran og bagpå betonstrukturen. Yderligere trapper forbinder studionerne, så virksomheder kan være selvstændige over mere end en etage.

Anbefalet: