Logo da.designideashome.com

Arbejdet Starter På SOMs Los Angeles Federal Courthouse

Indholdsfortegnelse:

Arbejdet Starter På SOMs Los Angeles Federal Courthouse
Arbejdet Starter På SOMs Los Angeles Federal Courthouse
Anonim

Arbejdet starter på SOMs Los Angeles Federal Courthouse

Nyheder: Byggeriet er begyndt på et nyt føderalt retsbygning i Los Angeles centrum, designet af det amerikanske firma Skidmore Owings & Merrill (SOM).

Planlagt til færdiggørelse i sommeren 2016 er bygningen på $ 319 millioner i gang på en 1, 5 hektar stor grund mellem First Street og South Broadway og skal erstatte det eksisterende retsbygning fra 1930'erne på North Spring Street.

SOM arbejder sammen med Clark Construction og har designet den 10-etagers bygning som et terningformet volumen, der ser ud til at svæve over en solid stenbund. Den vil have en serreret facade, der er beregnet til at maksimere udsigterne, samtidig med at solvarmeforstærkningen reduceres i 24 retssaler og 32 retssager.

Den amerikanske generaladministrationsadministration (GSA) siger, at det nye retsbygning vil være en "højtydende grøn bygning", der indeholder et alt-i-en køle-, varme- og elsystem samt tagmonterede solcellepaneler.

"Derudover vil byggesystemer med høj effektivitet, vandeffektive inventar og avancerede kunstvandingssystemer hjælpe bygningen med at nå sine energi- og vandbeskyttelsesmål, " sagde agenturet.

Anbefalet: