Logo da.designideashome.com

National Shooting Center Af BCMF Arquitetos - Dezeen

Indholdsfortegnelse:

National Shooting Center Af BCMF Arquitetos - Dezeen
National Shooting Center Af BCMF Arquitetos - Dezeen

Video: National Shooting Center Af BCMF Arquitetos - Dezeen

Video: National Shooting Center Af BCMF Arquitetos - Dezeen
Video: Финансовое моделирование в VC 2023, December
Anonim

National Shooting Center af BCMF Arquitetos

Rio 2016: skydeevents under de olympiske lege i 2016 finder sted på dette træ- og betonkompleks i det nordvestlige Rio af det brasilianske studie BCMF Arquitetos (+ slideshow).

Beliggende i Rios Deodoro-zone blev National Shooting Center afsluttet af BCMF Arquitetos til de Pan-American Games i 2007 sammen med nærliggende faciliteter til bueskydning, hockey, ridning og moderne pentathlon-begivenheder. Siden da er det blevet brugt som et regelmæssigt træningscenter for det brasilianske skyderforbund og det brasilianske militær.

Bygningen optager et sted på 15 hektar, klemt mellem motorvejen og en klynge bjergtoppe, og strækker sig øst til vest på tværs af sit sted for at skabe en række indendørs og udendørs faciliteter til træning og konkurrencer.

"Projektet beskæftiger sig med de komplekse problemer med en unik forstadskontekst, der omfatter et militært distrikt, en tæt befolket favela, et faldet industriområde samt en stor vidde af indfødt vegetation, " sagde arkitekt Bruno Campos.

Gitter af træbaffler strækker sig fra siderne af bygningerne for at beskytte skydeområdet mod omstrejfende kugler og er omgivet af synlige betonindkapslinger.

Indendørs skydeområder er beklædt med ruder bagpå, hvilket giver udsigt ind fra de tilsluttende korridorer.

"Få materialer, stærke vandrette linjer og et gåtefuldt gitter af træbaffler dominerer i dette skarpe mødested", sagde Campos.

Inden spillet begynder i 2016, vil arkitekterne foretage flere mindre justeringer af komplekset for at bringe det i overensstemmelse med olympiske standarder. Disse inkluderer tilføjelse af et midlertidigt opholdsområde for at øge tilskuernes kapacitet, forbedring af sikkerhedsforanstaltninger og tilpasning af skiltning og logistik.

BCMF Arquitetos har også for nylig renoveret 1960-tallet Mineirão Stadium i Belo Horizonte, som er indstillet til at være vært for kampe under FIFA verdensmesterskabet i 2014. Se mere arkitektur i Brasilien »

Hovedfotografering er af Leonardo Finotti, luftfoto er af Kaká Ramalho.

Her er nogle flere oplysninger fra BCMF Arquitetos:

Anbefalet: