Logo da.designideashome.com

Richard Rogers 'Cork Street-udvikling Godkendt

Indholdsfortegnelse:

Richard Rogers 'Cork Street-udvikling Godkendt
Richard Rogers 'Cork Street-udvikling Godkendt

Video: Richard Rogers 'Cork Street-udvikling Godkendt

Video: Richard Rogers 'Cork Street-udvikling Godkendt
Video: Мыслить и делать - Rogers Stirk Harbour + Partners | RSHP 2023, November
Anonim

Planer godkendt til Rogers Stirk Harbor + Partners galleri arkade i Mayfair

Nyheder: En boligudvikling designet af Richard Rogers til at støde op til to gader i Londons Mayfair via en brolagt arkade er blevet godkendt.

30 Old Burlington Street af Rogers Stirk Harbor + Partners

Ordningen på 300 millioner pund designet af Rogers Stirk Harbor + Partners vil omfatte 42 lejligheder, en restaurant og butiksplads. Der vil også være 1248 kvadratmeter dedikeret gallerirum, opdelt i fem detailenheder til salg af kunst og antikviteter - som Cork Street og det omkringliggende område er velkendt for.

Konverteringen vil omdanne en tidligere kontorbygning til en ni-etagers ejendom med blandet brug og forbinder Old Burlington Street og Cork Street via en dobbelthøjde arkade, hvilket gør den til den første af sin art i Mayfair siden 1930'erne.

Alasdair Nicholls, administrerende direktør for ejendomsudvikler Native Land, sagde:”Disse forslag vil i høj grad forbedre Cork Street og oplevelsen af at besøge et af Londons mest etablerede kunstgalleridistrikter ved både at øge bygningens galleritilbud og skabe en arkade med en permanent dedikeret plads til unge og nye kunstnere."

30 Old Burlington Street af Rogers Stirk Harbor + Partners

Ordningen har haft modstand fra gallerilejere, lokale og detaileksperter, der mente, at udviklingen og forventede højere lejeomkostninger negativt ville påvirke det område, der er kendt for dets små gallerier.

Et kampagnewebsted kaldet Save Cork Street blev nedsat, og der blev afholdt en række offentlige begivenheder i et forsøg på at beskytte gaden. En andragende mod planerne blev underskrevet af 12.000 mennesker, herunder detailguru Mary Portas.

30 Old Burlington Street af Rogers Stirk Harbor + Partners

For nylig offentliggjorde vi en række film med den fremtrædende britiske arkitekt Richard Rogers. I vores seneste film reflekterer Richard Rogers over sin 50-årige karriere og fortalte Dezeen, at arkitekter i dag skal være omhyggelige med at beskytte det offentlige rum.

I en anden film eksklusive Rogers talte til os om Londons nye Leadenhall-bygning, kaldet "Cheesegrater", som i øjeblikket er under opførelse.

Se alle vores dækning af Richard Rogers »

Se flere historier om Rogers Stirk Harbor + Partners »

Billederne er fra AVR London.

Her er mere information fra Native Land:

Westminster City Council godkender Native Lands planer for 30 Old Burlington Street

Samtykke givet for lejlighed og galleri i Mayfair

Native Land har sikret planlægningsgodkendelse fra Westminster City Council for ombygningen af 30 Old Burlington Street, Mayfair. Westminsters planlægnings- og byudviklingsudvalg gik i går aftes med på planerne om nye beboelses- og forbedrede galleriudbud på W1-adressen.

Native Land ansøgte om at genopbygge kontorbygningen i Old Burlington Street og skabte 42 lejligheder, en restaurant, butikslokale og 1.248 kvadratmeter gallerirum i fem enheder dedikeret til salg af kunst og antikviteter, som en del af begrænsningen i afsnit 106 aftale.

Den foreslåede udvikling, designet af Rogers Stirk Harbor + Partners, vil erstatte den eksisterende 1980-tals kontorblok og vil forbinde Old Burlington Street og Cork Street via en nybygget arkade med dobbelt højde, som er den første i Mayfair siden 1930'erne.

Den nye udvikling vil bestå af ni etager med 42 en-, to- og tre værelseslejligheder fordelt på etager 1 - 8. I stueetagen er der plads til den nye arkade, som forventes at øge galleribesøgende og fodfald i området.

Alasdair Nicholls, administrerende direktør for Native Land, sagde:

Anbefalet: