Logo da.designideashome.com

M.poli Kiosk Af Brut Deluxe Og ImagSubliminal Film

Indholdsfortegnelse:

M.poli Kiosk Af Brut Deluxe Og ImagSubliminal Film
M.poli Kiosk Af Brut Deluxe Og ImagSubliminal Film

Video: M.poli Kiosk Af Brut Deluxe Og ImagSubliminal Film

Video: M.poli Kiosk Af Brut Deluxe Og ImagSubliminal Film
Video: Contamination - Full Movie Pelicula Completa by Film&Clips 2023, November
Anonim

Film: m.poli af Brut Deluxe og ImagSubliminal

En eery by med kiosker til midlertidige gademarkeder af Brut Deluxe bruges som sæt til denne korte rædselfilm af ImagSubliminal.

München og Madrid-baserede Brut Deluxe 's m.poli metalkiosker er designet til at ligne grundlæggende arketypiske huse, hver med fire sider og et hældet tag.

Byen Madrid bestilte 275 enheder til begivenheder, men når hytterne ikke er i brug, opbevares de sammen i rækker og danner en lille øde by - baggrunden for den skræmmende film.

I filmen ses en bange kvindelig karakter løbe gennem gyder mellem de homogene metalhuse.

Hun bliver jaget ind i en lysning af en mand klædt i sort løber over tagene for at blive konfronteret med en figur, der bærer en øks.

Instrueret af arkitekten og fotografen Miguel de Guzmán fra ImagenSubliminal blev den sort-hvide Hitchcock-esque-film lavet med kioskdesignerne som et salgsfremmende redskab.

Kioskerne kan fremstilles i en række stålfinisher inklusive Corten og rustfrit og er struktureret med en spredning af små buler.

En del af væggen svinger opad for at skabe et betjeningsvindue under et husly, som kan dækkes med båsens branding.

Indvendigt er de foret med lysfarvede paneler og indtastes gennem en iøjnefaldende dør ved siden af vinduet.

Miguel de Guzmán instruerede også en fantasifilm, der indeholder en ulv, tre bjørne og Lille Rødhætte, der er filmet i et gennemskinneligt hus, han designet i Spanien.

Se flere kioskdesign »

Se flere arkitekturfilm »

Her er, hvad designerne siger om projektet:

Kiosken er designet til at blive brugt til midlertidige gademarkeder eller kunsthåndværksmesser. Det er ikke tænkt som et individuelt objekt, men som en del af en helhed, der bygger op en lille landsby, en lille egen verden indpasset i byen. Designet er baseret på arketypiske billeder: by, hus, skorsten. Når den er lukket, er kiosken et volumen, der er dækket af et skrå tag, et hus i det yderste minimale udtryk. Skalaen og formen er så grundlæggende, at det ved første øjekast endda kan være et legetøj, et monopolhus.

Ved åbning forvandles kiosken. En del af dens facade roterer på taget, og kiosken får en mere lodret og slående andel: den i et hus med en stor skorsten. Skorstenen fungerer som et fantastisk reklamebræt og tændes om natten. Med omdannelsen afslører kiosken dets indvendige, et hus fuldt af overraskelser, hver enkelt forskellig og tilfældigt farvet.

Foden og strukturen er lavet af konstruktionsprofiler og rør af galvaniseret stål, mens det indvendige gulv er af antislip pladealuminium på MDF-boarding. Kioskens åbningsluge er uigennemsigtig og har tre skiftelige positioner: ved 0 grader lukker kiosken, ved 90 grader beskytter tælleren mod regn og sol, og ved 180 grader, når kiosken er helt åben.

På indersiden af lugen er der baggrundsbelyste paneler til reklame for den enkelte kiosk, som bliver synlig ved positioner fra 90 grader til 180 grader. Man kan få adgang til kiosken gennem en dør i den forreste facade ved siden af handelslugen. Fasaden på siderne og ryggen har ingen åbninger, fugtisolerede med plader af forgalvaniseret lakeret stålplade og dækket med Corten stålplade. Det skrå tag bruger også den samme konstruktion.

Kiosk m.poli er lavet med fire forskellige typer stålfasade: naturligt rustet Corten-stål, poleret rustfrit stål, mat rustfrit stål, stål med sort lakfinish. Gennem hele dens udvikling var det vigtigt, at det ville være en autonom struktur med alt, hvad den har brug for for at fungere uafhængigt, og at installere en enhed i en firkant behøver ikke præcis anlægsarbejde, kun en lastbil og gaffeltruck.

Anbefalet: