Logo da.designideashome.com

Londons Største Living Wall Vil Bekæmpe Oversvømmelser

Indholdsfortegnelse:

Londons Største Living Wall Vil Bekæmpe Oversvømmelser
Londons Største Living Wall Vil Bekæmpe Oversvømmelser
Anonim

Londons største levende mur vil "bekæmpe oversvømmelser"

Nyheder: En 21 meter høj beboelsesmur, der indeholder 10.000 planter og 16 ton jord, hjælper med at reducere oversvømmelser i London, ifølge dens designer.

Londons største levende væg designet til at reducere byens oversvømmelser.

Den enorme grønne væg, designet af Gary Grant fra Green Roof Consultancy og dækker en hel facade på et hotel, dækker 350 kvadratmeter - hvilket gør det til den største mur af lodrette planter i London.

Den permanente funktion er placeret på Rubens udvendige væg på Palace Hotel i Victoria. Det er lavet af en række forskellige planter, som alle er anbefalet af The Royal Horticultural Society som de bedste pollinatorer til at tiltrække dyreliv som bier, sommerfugle og fugle til bymiljøet.

Væggen, der blev afsløret i denne uge, er designet til et forsøg på at reducere lokale miljøspørgsmål som f.eks. Overfladefloed og luftforurening. De 10.000 planter vandes med høstet regnvand, der fanges i dedikerede lagertanke på taget, hvilket Grant hævder vil reducere oversvømmelse af overfladevand.

Londons største levende væg designet til at reducere byens oversvømmelser.

"Den levende væg vandes med regnvand høstet fra tagene og opbevares i tanke, før den føres gennem muren, hvorfra den fordamper, " sagde Grant. "I denne forstand er projektet et bæredygtigt dræningssystem."

London-borgmester Boris Johnson promoverer bæredygtige dræningssystemer - eller SUDS - for at bekæmpe oversvømmelser i hovedstaden, sagde Grant. "Victoria lider af oversvømmelse af overfladevand på grund af overvægt af lukkede overflader som veje og tag. Lejlighedsvis, når der er kraftigt regn, bliver overfladevandsafløb overvældet og oversvømmelser følger."

Projektet blev gennemført som et resultat af en revision for at identificere nye lokationer for grønt område, der blev udført af den lokale organisation Victoria Business Improvement District (Victoria BID). Væggen opretholdes af Treebox med grøn væg.

Londons største levende væg designet til at reducere byens oversvømmelser.

Her er en time-lapse-video af installationen af væggen:

Andre grønne vægge, vi har vist, inkluderer: et familiehus, der skjuler en tre-etagers væg af planter bag sin skiferbeklædte facade og et fritidscenter i Amsterdam, der var designet som en fæstning, der er dækket af planter.

Se flere grønne vægge »

Se flere historier om planter »

Fotografier er høflighed af Rain Communications.

Her er mere information:

Londons største levende væg designet til at reducere byens oversvømmelser.

Victoria BID og Rubens på Palace Hotel afslører Londons største levende væg designet til at reducere byens oversvømmelse i Victoria

Victoria ligger på 350 kvadratmeter med over 10.000 bregner, urteagtige planter og 16 ton jord og hilser velkommen til afsløringen af Londons største levende væg designet til at reducere byens oversvømmelse.

Rubens ved Palace Hotel-levende væg, lige uden for døren til Buckingham Palace, når over 21 meter højt. Det vil være fyldt med over 20 sæsonbestemte plantearter inklusive smørkopper, krokus, jordbær, forårskærer og vintergeraniums.

Blomsterne er valgt for at sikre, at væggen "blomstrer" året rundt, og tiltrækker dyreliv som fugle, sommerfugle og bier, og den permanente funktion giver et levende omdrejningspunkt for lokalområdet. Den levende væg vil være en af Londons mest visuelt indflydelsesrige og farverige lodrette haver, der lyser den populære turistvandring fra Victoria station til Royal residence.

Det banebrydende grønne projekt kom frem efter en Green Infrastructure Audit, en kortlægningsproces, der søgte at identificere nye lokationer for grønne rum i Victoria, der blev udført af Victoria Business Improvement District (Victoria BID), organet, der repræsenterer over 250 virksomheder i Victoria-området inklusive Rubens på Palace Hotel. Som et resultat af revisionen har hotellet bestilt konceptdesign til væggen i anerkendelse af de miljømæssige fordele, væggen vil have for Victoria.

Væggenes unikke design gør det muligt at fange regnvand fra bygningens tag i dedikerede lagertanke. En vigtig miljøudfordring i Victoria er risikoen for oversvømmelser i perioder med kraftigt regn på grund af den lave absorptionsevne i byoverflader. Ifølge Miljøagenturet er der nu omkring 534.000 ejendomme i London ved Thems-oversvømmelsen, og en ud af fire i London risikerer at oversvømme.

Vand, der opsamles af tanke, kanaliseres langsomt gennem væggen, nærer plantelivet og hjælper med at reducere risikoen for oversvømmelse af overfladevand i området ved at opbevare op til 10.000 liter til enhver tid.

Projektet har modtaget støtte fra borgmesteren i London, Boris Johnson, gennem hans Greening the BIDs-program (koordineret af regenereringsbureauet Cross River Partnership).

Derudover vil væggen forbedre luftkvaliteten i området, dæmpe støj og hjælpe med at holde hotellet køligere om sommeren og varmere om vinteren. Vegetationen kan fange mikroskopiske forurenende stoffer kendt som partikler (PM10s), hvis høje niveauer har vist sig at forårsage luftvejssygdomme.

Væggen er designet af Gary Grant fra Green Roof Consultancy Ltd og installeret og vedligeholdt af TreeBox Ltd.

Ruth Duston, administrerende direktør for Victoria BID, siger; "Selvom grøn infrastruktur uundgåeligt forbedrer områdets æstetik, har det også en betydelig positiv indvirkning på den langsigtede miljømæssige bæredygtighed i et område. Rubens på Palace Hotel har demonstreret et stort engagement i at levere en bæredygtig dagsorden, deres appetit at engagere og lede i et sådant ikonisk projekt viser virkelig den grønne dagsorden, som Victoria BID har overvåget for at levere en model for bedste praksis for London."

Anbefalet: