Logo da.designideashome.com

Landbrugstryk Og ændrede Landskaber Af Benedikt Groß

Indholdsfortegnelse:

Landbrugstryk Og ændrede Landskaber Af Benedikt Groß
Landbrugstryk Og ændrede Landskaber Af Benedikt Groß

Video: Landbrugstryk Og ændrede Landskaber Af Benedikt Groß

Video: Landbrugstryk Og ændrede Landskaber Af Benedikt Groß
Video: Глава 7 TestBed и приспособление для компонентов 2023, December
Anonim

Avena + Test Bed - Landbrugstryk og ændrede landskaber af Benedikt Groß

Royal College of Art kandidat Benedikt Groß har digitalt "trykt" et felt med et mønster af havre og vilde blomster (+ film).

Han begyndte med at undersøge, hvordan digital teknologi forvandler landbrug. "Man kan sige i de sidste 50 år alt handlede om mekanisering for at øge skalaen og effektiviteten, men den næste ting i landbruget er digitalisering og præcisionslandbrug, hvor alt vil blive kortlagt lige ned til det enkelte anlæg, " fortalte Benedikt Groß til Dezeen.

Han forklarede, at præcisionslandbrug allerede anvendes til at påføre nøjagtigt de rigtige mængder gødning eller pesticider på bestemte dele af et felt snarere end blot at belægge store områder.

"Landbrug bliver mere som en digital proces eller en udskrivningsproces med denne slags teknologier om bord, " tilføjede han. "Måske er en landmand om få år en person foran et instrumentbræt og programmerer bogstaveligt landskabet."

For at undersøge, hvordan præcisionslandbrugsteknologier kunne påvirke udseendet i det landskab, besluttede designeren at tackle problemer forbundet med moderne monokulturlandbrug ved at kontrollere blandingen af planter i et felt og så dem i det mest effektive mønster. "Hvis du har mere mangfoldighed, skal du bruge mindre pesticider og have mindre problemer med skadedyr, " forklarede han.

For at teste processen på et felt i Tyskland blev omridsets omrids først kortlagt ved hjælp af en traktor og GPS-sporing. Groß brugte derefter brugerdefineret software til at bestemme det mest effektive layout og opdele marken i lapper, så 85% af arealet ville være dækket af afgrøder til biomasse, og 15% af marken ville være forbeholdt en blanding af fem forskellige blomster.

"Algoritmen deler feltet i det rigtige forhold mellem planter og forsøger derefter at oprette små partitioner, " sagde han. "Størrelsen og formen på den mindre partition forsøger at efterligne traditionelle felter, når du havde mindre af problemerne forbundet med monokultur."

Frøene blev sået i henhold til dette mønster ved hjælp af specielt tilpasset landbrugsudstyr, monteret på en traktor og trukket frem og tilbage over marken som en printerhoved. Groß samlede maskinerne ved at genanvende udstyr fra landbrugsforsknings- og udviklingsfirmaer og tilføjede sin egen software til at kontrollere, hvor frøet blev tabt.

”Cirka 95 procent af udstyret er F&U eller lige fra hylden hos to landbrugsselskaber, så udstyret er ikke så langt i fremtiden,” sagde designeren. "Mere eller mindre var alt der, og jeg måtte bare eksperimentere med hensyn til at sammenføje teknologierne ved at skrive noget software."

I testkørslen, der blev vist i filmen, måtte traktoren passere marken to gange - en gang for havren og en gang for blomsterne - men Groß siger, at processen let kunne afsluttes med en pas, hvis en hopper blev monteret i begge ender af traktoren.

"Det er bestemt muligt [at gøre det i et pas], fordi du med moderne traktorer normalt har en maskine foran og en bagtil, så du er i stand til at gøre to ting i et trin, " sagde han. "Men maskinen var 50.000 euro, så det var ikke så let at overtale dem til at få en anden til retssagen."

Selvom teknologien i øjeblikket er dyr - hvilket betyder, at kun landmænd med meget jord kan implementere den - er Groß overbevist om, at omkostningerne til udstyr vil falde, når præcisionslandbrug bliver mere udbredt. "Om fem eller ti år vil det udstyr, jeg tilpassede, blive brugt hver dag."

Hans system binder også ind i et skifte i markbrug fra fødevareproduktion til energiproduktion. "Med planter dyrket til biomasse kan du lettere have mere mangfoldighed, " sagde han. "Hvis du har et felt for hvede, er det virkelig vigtigt, at hveten virkelig er ren, for i sidste ende bliver det brød, men med energiproduktion betyder det ikke noget, fordi alt går i den samme skraldespand i en biomassefabrik."

Image
Image

Derudover kunne EU-subsidier, der fremmer diversitet i plantning til bekæmpelse af monokulturspørgsmål, gøre det muligt for landmænd at tjene ekstra penge ved at implementere hans design. "Med den blomsterblanding, jeg bruger, kan du få tilskud - et par hundrede euro pr. Ha tror jeg, " sagde han. "Det er virkelig sandsynligt, at en landmand kunne få tilskud oven på en energiproduktionsaftale."

Den første afgrøde blev lavet til biomasse i sidste måned, og han ser nu ud til at arbejde sammen med forskere til at kvantificere den indflydelse, hans plantesystem har på miljøet og landbrugspraksis.

Anbefalet: