Logo da.designideashome.com

Kairos Pavilion Af João Quintela Og Tim Simon

Indholdsfortegnelse:

Kairos Pavilion Af João Quintela Og Tim Simon
Kairos Pavilion Af João Quintela Og Tim Simon

Video: Kairos Pavilion Af João Quintela Og Tim Simon

Video: Kairos Pavilion Af João Quintela Og Tim Simon
Video: Kairos 2023, December
Anonim

Kairos Pavilion af João Quintela og Tim Simon

Lissabonarkitektur Triennale: en stram betonpavillon i Lissabon med en forskudt korridor og en skjult gårdhave vil være vært for begivenheder og udstillinger under Lissabonarkitektur Triennale, der starter i næste måned (+ slideshow).

Kairos Pavilion er designet af den portugisiske arkitekt João Quintela og den tyske arkitekt Tim Simon og er en permanent struktur bygget af præfabrikerede betonblokke, der spalter sammen uden klæbemidler eller fester.

Et enkelt stort vindue punkterer hver elevation af den retlinede struktur, der hver fører ind i en korridor, der linjer omkredsen. Denne gang går både op og ned, og forvandles fra et nedsænket husly til et hævet synspunkt.

Gangens højeste punkter giver udsigt ned i midten af pavillonen, hvor en firkantet gårdsplads fungerer som en scene til udstillinger, talere eller musikalske forestillinger.

Gulvet i dette rum er også nedsat med 20 centimeter for at rumme en lav vandpulje og danne et spejl, der reflekterer et billede af himlen ovenover.

Arkitekterne beskriver projektet som et eksperiment med skala, lys og tid.”Det er en undersøgelse af proportioner og forholdet mellem den lille skala i det isolerede modul og den store skala i hele bygningen i forhold til konteksten,” sagde de.

Anbefalet: