Logo da.designideashome.com

Woodpeckers Af Ström Architects

Indholdsfortegnelse:

Woodpeckers Af Ström Architects
Woodpeckers Af Ström Architects

Video: Woodpeckers Af Ström Architects

Video: Woodpeckers Af Ström Architects
Video: How Beavers Build Dams | Leave it to Beavers | PBS 2023, November
Anonim

Woodpeckers af Ström Architects

Her er endnu et lille projekt med markant realistiske gengivelser - denne gang et tømmerhus i England af Ström Architects, der hævder, at investering i kvalitet CGI er "mere effektiv end reklame" (+ slideshow + interview).

Woodpeckers er placeret i udkanten af New Forest National Park i Hampshire og er designet af Ström Architects som et to-etagers feriehus med en glaseret vinterhave og en hævet terrasse, der ombryder syd og øst højder.

Husets struktur vil omfatte en præfabrikeret træramme, der giver mulighed for en hurtig konstruktion, mens dimensionerne er genereret ved hjælp af standard fagværkskomponenter, der hjælper med at holde projektet inden for budgettet.

Lark beklædningspaneler giver med tiden en sølvgrå farve på de udvendige vægge, plus en stor mursten skorsten vil skabe både indendørs og udendørs pejse.

Arkitekt Magnus Ström bestilte arkitekten og visualisereren Henry Goss til at skabe de hyperrealistiske gengivelser, som han også bruger som et marketingværktøj til at fremme sin tre år gamle praksis.

"Det tager tre år fra starten til færdiggørelse af et projekt, men jeg var nødt til at have disse projekter på min hjemmeside før og af en kvalitet, der var god nok til offentliggørelse, " fortalte han Dezeen.

Ström forklarede, hvordan han fandt investering i reklame som spild af tid, og Ström sagde, at præsentation af højkvalitetsbilleder har hjulpet ham med at vinde arbejde, tjene pressedækning og få godkendt projekter til byggeri.

"Renders er med til at hjælpe med at formidle en følelse af, hvad du prøver at opnå. De hjælper også med at demonstrere top designkvalitet, " sagde han.

Han tilføjede: "Jeg kan med tillid sige, at aktuelle projekter såvel som adskillige forespørgsler, selv fra udlandet, er blevet knyttet til avancerede visualiseringer."

Dezeen interviewede for nylig Henry Goss om, hvordan 3D-visualiseringer kan skelnes fra rigtige fotografier. "Tilføjelsen af ufuldkommenheder i den virkelige verden tager arkitektonisk visualisering til det næste niveau, " sagde han.

Andre projekter, vi har vist med naturtro visualiseringer, inkluderer et præfabrikeret skandinavisk hus og et trekantet hus i Sverige.

Læs hele interviewet med Magnus Ström:

Amy Frearson: Hvorfor vælger du at investere i så meget detaljerede visualiseringer?

Magnus Ström: Som en ny praksis har det været meget vigtigt at opbygge en portefølje af arbejde, da du skal være tålmodig inden for arkitektur, og det er jeg ikke. Det tager tre år fra starten til færdiggørelsen af et projekt, men jeg havde brug for at have disse projekter på min hjemmeside før og af en kvalitet, der var god nok til offentliggørelse.

AF: Hvordan kom du i gang?

MS: Da jeg først startede, investerede jeg i noget reklame, og dette resulterede i absolut intet. Derefter opdagede jeg Peter Guthrie, hvis rendyrker var det bedste, jeg nogensinde havde set. Jeg ringede straks til ham og sagde, at jeg ville arbejde med ham, selvom jeg på dette tidspunkt ikke havde et projekt! Så snart jeg havde et passende projekt, besluttede jeg at knuse mit marketingbudget og få ham til at gengive mit projekt, som var et privat hus i Suffolk.

AF: Hvilken slags pressesvar havde du på disse billeder?

MS: Det fik straks masser af opmærksomhed og blev vist på flere websteder og magasiner så langt væk som Australien. Dette spillede en stor rolle i, at jeg blev valgt som den britiske repræsentant for Wallpapers Emerging Architects 2012, hvilket igen direkte førte til Woodpeckers-kommission. Jeg har haft en enorm mængde af presseinteresse i projektet, selvom mange har kastet sig væk, da de indså, at det ikke var bygget.

AF: Var der nogen negativer?

MS: Ulempen er, at du viser et færdigt projekt, som kan sætte dig i en vanskelig situation, hvis [pressen] ikke kan lide det. Dette er dog ikke sket for mig endnu, og forhåbentlig, da dine klienter vælger dig i første omgang, vil de kunne lide det, du gør for dem.

AF: Bruger du gengivelserne som et designværktøj eller bare til at præsentere en løst idé?

MS: Jeg bygger SketchUp-modeller af alle mine projekter - især for at kommunikere med klienter - men giver definitivt hjælp til at formidle en følelse af, hvad du prøver at opnå. De hjælper også med at demonstrere top designkvalitet. Siden jeg oprettede min praksis, har jeg været heldig at få 100% af planlægningsansøgninger godkendt. Jeg tror til tider, især i følsomme områder, at billederne har været med til at demonstrere den kvalitet, der er beregnet til i designet, og har med succes hjulpet planlægningsapplikationen.

AF: Vil du anbefale tilgangen til andre arkitekter, der starter?

MS: Jeg synes generelt, at kvalitetsudviklere har formået at promovere min praksis på en måde, der tidligere ikke ville have været muligt. Dette skal naturligvis kombineres med en online tilstedeværelse, hvad enten det er via Facebook, Twitter, BEhance, Architizer eller lignende. Så jeg kan med tillid sige, at aktuelle projekter såvel som adskillige forespørgsler, selv fra udlandet, har været knyttet til avancerede visualiseringer.

Læs videre for en projektbeskrivelse fra arkitekten:

Woodpeckers, New Forest, UK

"Woodpeckers" er et erstatningshus på et landdistrikt i udkanten af New Forest National Park.

Designet til huset, der hovedsageligt skal bruges som sommerhus, er begrænset af planlægningsproblemer, der til en vis grad dikterer det indbyggede fodaftryk og dets placering på stedet. Meget stramme størrelsesbegrænsninger tvang designen til at skubbe vinduer til ydersiden af konvolutten og ikke tillade overhæng, der ville være inkluderet i en arealberegning, hvilket reducerer det faktiske bebyggede areal. Inden for det tilladte område er der dog bestemmelser om inkludering af et vinterhave, og en udfordring var, hvordan man med succes integrerer dette med arkitektur uden de normale konnotationer af en tynd struktur.

Stueplan - klik for større billede

Den meget enkle bygning er også drevet af konstruktionsøkonomi. Overbygningen er en simpel trærammerstruktur, der vil blive præfabrikeret, hvilket giver en kort erektionstid på stedet. Spændinger såvel som husets bredde bestemmes af ydelsesbegrænsningerne for almindelige træstolkomponenter. Fenestrering genereres af gulve til lofthuller i træfasaden.

Huset ligger på en platform, der skaber en terrasse mod syd og øst. Denne platform forbindes med et mursten skorstenbryst, der giver både indre og udvendige pejse. Platformen, der løftes lidt væk fra jorden, tillader en jævn forbindelse mellem indvendige og udvendige terrasser samt hæver huset fra jorden, som i vintermånederne kan være ret våd.

Første plan - klik for større billede

Anbefalet: