Logo da.designideashome.com

El Ray Strandhus Ved Dungeness Beach Af Simon Conder Associates

Indholdsfortegnelse:

El Ray Strandhus Ved Dungeness Beach Af Simon Conder Associates
El Ray Strandhus Ved Dungeness Beach Af Simon Conder Associates

Video: El Ray Strandhus Ved Dungeness Beach Af Simon Conder Associates

Video: El Ray Strandhus Ved Dungeness Beach Af Simon Conder Associates
Video: Linkedin X-Ray 2023, November
Anonim

El Ray på Dungeness Beach af Simon Conder Associates

Vores andet projekt i denne uge fra det britiske studie Simon Conder Associates er et tømmerhus, bygget omkring en jernbanevogn fra det nittende århundrede på Dungeness-stranden i Kent, England.

Fotografi af Paul Smoothy

Simon Conder Associates designet El Ray strandhus som sommerhuset for en familie, der tidligere havde boet i bare den gamle vogn.

Fotografi af Paul Smoothy

"Vi blev bedt af vores kunder om at øge boligområdet med cirka 50 procent og dramatisk forbedre husets miljømæssige ydeevne, " sagde Simon Conder.

Fotografi af Paul Smoothy

Komplet i 2008 ligger huset mellem to andre hytter nær Dungeness kraftværk. Det har en klokkeformet plan, der indeholder en beskyttet forreste terrasse og et par forsænkede gårdspladser, der er beskyttet mod de fremherskende vinde.

Fotografi af Paul Smoothy

Jernbanevognen er indeholdt i husets centrum og har plads til et køkken i det nedslidte skal. En stue omgiver og åbner ud til alle tre terrasser.

Fotografi af Chris Gascoigne

Forskellige toner giver et stribet mønster til hårdttræets udvendige beklædning. Der er også ramper, der fører ind i huset fra strandoverfladen.

Fotografi af Paul Smoothy

Et fladt skråt tag fungerer som et observationsdæk med en vidunderlig 360-graders udsigt over den omkringliggende strand og hav.

Fotografi af Chris Gascoigne

Væggene, taget og gulvet er isoleret ved hjælp af genanvendt avis, hvilket betyder, at der kræves meget lidt energi til opvarmning, lys og ventilation.

Fotografi af Chris Gascoigne

I ekstremt koldt vejr drives elektrisk opvarmning af en vindmølle på taget og opvarmes under gulvpladerne i de to soveværelser og badeværelset.

Fotografi af Chris Gascoigne

Simon Conder afsluttede for nylig et par træklædte huse bygget på en stejl bakke i byen Porthtowan.

Fotografi af Paul Smoothy

Andre badehuse i England inkluderer et helvedesild beklædt hus andetsteds på Dungeness-stranden, et lille træhus på spidsen af Isle of Skye og et eksperimentelt strandhus ved Maldon. Se flere britiske huse »

Fotografi af Chris Gascoigne

Her er en projektbeskrivelse fra arkitekterne:

El Ray, Dungeness Beach, Kent

Dungeness-stranden er et klassisk eksempel på 'Ikke-plan', og de huse, der befolker stranden, har udviklet sig gennem improvisation og bodge. Dette skema udvikler denne tradition på en måde, der svarer til landskabets drama og hårdhed.

Fotografi af Paul Smoothy

El Ray er en del af en gruppe af fem strandhuse beliggende umiddelbart øst for det enorme kraftværk Dungeness A. Det originale hus bestod af en jernbanevogn fra det 19. århundrede med spinkle magre tos mod nord og syd. Det var i ekstremt dårlig stand og for lille til at rumme vores klienter og deres voksende familie. Vi blev bedt af vores kunder om at øge boligområdet med cirka 50% og dramatisk forbedre husets miljømæssige ydeevne.

Image
Image

Siteplan - klik for større billede

Det nye hus har den gamle jernbanevogn inde i en meget isoleret træstruktur. Vognen udgør midtpunktet i det vigtigste opholdsstue og har plads til køkkenet. En fuldt glaseret sydlig højde giver udsigt ud over kanalen, og en række mindre slotvinduer på de andre højder giver fokuseret udsigt over det tilstødende fyrtårn, kystvagter station og atomkraftværk.

Det skrånende tagdæk fungerer som en observationsplatform med en ekstraordinær 360-graders udsigt over stranden og havet. Planen indeholder to gårdspladser til at skabe ly mod den konstante vind.

Image
Image

Plantegning - klik for større billede

Miljøydelse

Miljøstyring opnås gennem en kombination af superisolering, passiv solforstærkning, krydsventilation og en vindmølle.

Image
Image

Tværsnit - klik for større billede

De høje niveauer af isolering i vægge, tag og gulv sikrer, at varmetabet fra bygningen er minimalt, og at der kræves meget lidt energi til opvarmning, belysning og ventilation. Udvendige ruder består af en kombination af dobbeltglas, lav 'E', argonfyldte rammeløse faste lys og termisk brudte aluminium skydedøre. Den strukturelle træramme er konstrueret af letvægtsindrettet tømmer I-bjælker, afstivet indvendigt og udvendigt med et slibemateriale, der er fremstillet helt fra træaffald. Isoleringen mellem I-bjælker og knopper er lavet af genanvendt avis. Den udvendige beklædning og dækning er lavet af et FSC-certificeret hårdt træ kaldet Itauba og de indvendige vægbeklædninger, gulve og al snedker er konstrueret af FSC-certificeret birkekrydsfinér.

Image
Image

Højde nord og syd - klik for større billede

En baldakin projicerer ud over det sydlige dæk for at skygge opholdsområderne fra den høje sommersol, men tillader den lave vintersol at varme huset. Når det er nødvendigt, bruges en brændeovn, der anvender drivved fra stranden, til at supplere den passive solvindning i vintermånederne, og under ekstremt kolde forhold vil elektrisk gulvvarme, der drives af vindmøllen, varme de to soveværelser og badeværelse.

Image
Image

East elevation - klik for større billede

Det forventes, at vindmøllen i løbet af året vil generere mere elektricitet, end huset forbruger, hvilket betyder, at huset kan køres med kulstof negativt. Klienten har til hensigt at sælge overskydende elektricitet, der genereres af vindmøllen, tilbage til National Grid.

Image
Image

Vestlig højde - klik for større billede

Anbefalet: