Logo da.designideashome.com

Floatastic Flydende Vandmandspavillon Af Qastic

Indholdsfortegnelse:

Floatastic Flydende Vandmandspavillon Af Qastic
Floatastic Flydende Vandmandspavillon Af Qastic

Video: Floatastic Flydende Vandmandspavillon Af Qastic

Video: Floatastic Flydende Vandmandspavillon Af Qastic
Video: Floatastic 2023, November
Anonim

Floatastic af Qastic

Det amerikanske atelier Qastic har skabt en oppustelig pavillon med et flydende tag, der holdes nede af stoffets slør (+ slideshow).

Strukturen blev kaldet Floatastic og blev designet af Connecticut-firmaet Qastic til en vielsesceremoni. De havde til hensigt at skabe et midlertidigt husly uden at pålægge nogen belastning på jorden.

Image
Image

En kæmpe vandret hvid ballon er fyldt med helium. Når den stiger opad, holder en række faste stofsluer det oppustelige overhead og ser ud til at dingle som vandmænd tentakler. "Opdrift opnås gennem effektiv udnyttelse af en ædelgas, " sagde Qastic.

Floatastic af Qastic

Designerne sagde, at den flydende pavillion er resultatet af forskning i opdrift og strukturer, der er lavet ved at vende lastens position.

Floatastic af Qastic

"Da det omgivende miljø og mikroklima svinger i hver 24-timers cyklus, fandt vores undersøgelser, at den flydende paviljong vil opleve mange livlige forhold, som er unikke, men stabile, " sagde firmaet.

Floatastic af Qastic

Her er en film med strukturen, der flyder i vinden:

Vi har præsenteret andre historier om oppustelige strukturer for nylig, herunder en pop-up paviljong, der ligner en sæbeboble og en snoet, rørformet oppustelig pavillon, der er installeret i det østlige London.

Floatastic af Qastic

Se mere oppustelig arkitektur og design »

Se mere pavillon design »

Fotografier er af Net Martin Studio.

Her er mere fra Qastic Lab:

Floatastic

Balance Through Buoyancy er en forskningsbase-pavillon, kaldet "Floatastic" af QASTIC Lab, som blev designet og bygget til en privat klient til at fungere som en midlertidig skygge-pavillon for en vielsesceremoni i Edgerton Park, i New Haven Connecticut - et Olmsted planlagt landskab.

Floatastic af Qastic

Denne indsættelige struktur sigter mod at skabe et flydende husly, som undgår at pålægge nogen belastning til jorden, som traditionelle strukturer kræver. I stedet foreslår den en velfremstillet ballon, der er fyldt med Helium for at hæve de pålagte belastninger af stofsluier og eventuelle dynamiske miljøbelastninger mod himlen.

Floatastic af Qastic

Opdrift opnås gennem effektiv udnyttelse af en ædelgas. Ideen om 'kød' udforskes gennem pavillonerne mulige funktioner og effekter, hvorved en abstraheret masse kan pålægge stofoverflader i både afslapning og spænding.

Floatastic af Qastic

Det er inden for denne dialog om heliumbeholderen og belastningerne, at vi kan teste mulige arkitektoniske og rumlige effekter, med artikulering mellem ballonkanter og stofsvejer, der undersøger mulighederne for, i hvilke de komplekse overfladeslanger er afslappet eller i spænding i dobbelt krumningskonfigurationer.

Floatastic af Qastic

Ved anvendelse af metoden til at vende bærende systemer defineres pavillonens form ved geometrisk præcise forskallinger, der derefter fremstilles med tilfældigt varierende kanter både til den vandrette ballon og PVC-rørene på jorden for at give mulighed for forskellige funktioner i forskellige højder, klimaer og placeringer.

Da det omgivende miljø og mikroklima svinger i hver 24-timers cyklus, fandt vores undersøgelser, at den flydende paviljong vil opleve mange flydende forhold, som er unikke, dog stabile.

Floatastic af Qastic

Metaforisk forestillede Floatastic at være en surrealistisk og betagende efterligning af vandmændene, der vises levende og forsøger at svømme mod de ydre kræfter i vandet. I stedet for at være i vandet, spørger Floatastic sine målgrupper ubevidst om at vide, om de flyder i havet eller på jorden.

Floatastic af Qastic

Anbefalet: