Logo da.designideashome.com

KPF Indpakker LA's Petersen Automotive Museum I Stålbånd

Indholdsfortegnelse:

KPF Indpakker LA's Petersen Automotive Museum I Stålbånd
KPF Indpakker LA's Petersen Automotive Museum I Stålbånd

Video: KPF Indpakker LA's Petersen Automotive Museum I Stålbånd

Video: KPF Indpakker LA's Petersen Automotive Museum I Stålbånd
Video: Музей Петерсона. ( Petersen Automotive Museum ) 2023, November
Anonim

KPF skal pakke stålbånd rundt om i LAs Petersen Automotive Museum

Nyheder: Arkitektfirmaet Kohn Pedersen Fox har afsløret planerne om at omringe Petersen Automotive Museum i Los Angeles i en kappe af stålbånd som led i større renovering.

Petersen Museum ligger i en af verdens største bilkollektioner og besætter et tidligere stormagasin fra 1960'erne på Wilshire Boulevard. I 2014 fejrer museet sit tyvende jubilæum og til at binde sig sammen med dette vartegn har det bestilt Kohn Pedersen Fox (KPF) til at opgradere sine forældede faciliteter.

"Petersen-museet er et rigt kulturelt depositum for de mest interessante og mest overbevisende biler i verden, " kommenterede KPFs designleder Trent Tesch. "Museet ligger i et konverteret stormagasin uden at have et fortjent image. Mens bygningens 'knogler' fungerer godt til visning af biler, mangler udtrykket af strukturen fantasi."

Renovering, der er klar til at være færdig i begyndelsen af 2015, vil omfatte fjernelse af den eksisterende betonportik og erstatte den med en rød aluminiumsskærm, som de rustfrie stålbånd monteres over. Integrerede lysarmaturer vil fremhæve detaljerne om natten.

”Vores mål var at finde en måde at sprøjte liv i bygningen på med minimal indgriben, der ville give den maksimale effekt,” sagde Tesch. "Designet tilbyder et abstrakt slør af flydende bånd, der er beregnet til ikke blot at påkalde bilens ånd, men også ånden i Los Angeles arkitekturkultur."

KPFs medstifter og formand A. Eugene Kohn sammenligner den nye facade med figurerne lavet af en dansende ballerina. "[Det er] beregnet til at udtrykke konstant bevægelse, hvilket antyder hastighed, aerodynamik og luftbevægelse, " tilføjede han.

Arkitekterne vil også gennemgå bygningens interiør og tilføje yderligere 1400 kvadratmeter udstillingsplads til museets voksende samling.

Andre projekter i gang af KPF inkluderer en udvidelse til et 30-etagers tårn i London og et skyskraberforslag til et nyt forretningsdistrikt i Sydkorea. Se mere arkitektur af KPF »

Her er mere information fra arkitekterne:

KPF designer Petersen Automotive Museum i Los Angeles

Firmaets spændende omplaceringsprojekt på Museum Row of The Miracle Mile

Det internationale arkitektfirma Kohn Pedersen Fox Associates (KPF) deler med glæde sit spændende design til det nye Petersen Automotive Museum i Los Angeles. Museet markerer sit 20-års jubilæum i 2014 ved at påbegynde en komplet udvendig transformation og en dynamisk redesign af interiøret, hvilket resulterer i et museum i verdensklasse, der viser bilens kunst, oplevelse, kultur og arv.

Lejligheden ligger på "Museum Row" i den berømte "Miracle Mile", og bygningen startede faktisk som et stormagasin i 1962. Dets nye design vil omdanne Petersen-bygningen til en af de mest betydningsfulde og uforglemmelige strukturer i Los Angeles - en passende hjem til en så imponerende samling af biler.

I modsætning til de fleste museumsrenoveringer, der involverer fuldstændig nedbrydning af bygningen, er dette et omlægningsprojekt. Den eksisterende bygning er som et chassis uden karosseri. Ved at beholde knoglerne, men fjerne den eksisterende betonportico på Wilshire og installere en bølgepap af aluminiums regnskærm påhængsmotoren af den nuværende facade på hver af de tre gadefronter, får museet et helt nyt udseende. Nye "bånd" lavet af rustfrit stål med engelhår foran og øverst og rødmalet aluminium på bagsiden og bunden flyder over og indpakker bygningen. De fungerer som bjælker, der understøtter deres egen vægt, og fremkalder følelsen af hastighed og bevægelse, idet de sidder på toppen af det eksisterende strukturelle system, ligesom en karrosseri monteres på rammen. Om natten lyser farven og formerne indefra for at fremhæve stålskulpturen og fungere som et fyr på The Miracle Mile.

Anbefalet: