Logo da.designideashome.com

Dawang Mountain Resort Changsha Af Coop Himmelb (l) Au I Kinesisk Stenbrud

Indholdsfortegnelse:

Dawang Mountain Resort Changsha Af Coop Himmelb (l) Au I Kinesisk Stenbrud
Dawang Mountain Resort Changsha Af Coop Himmelb (l) Au I Kinesisk Stenbrud

Video: Dawang Mountain Resort Changsha Af Coop Himmelb (l) Au I Kinesisk Stenbrud

Video: Dawang Mountain Resort Changsha Af Coop Himmelb (l) Au I Kinesisk Stenbrud
Video: Architecture Project - Musée des Confluences Project (Coop Himmelb(l)au Architects) 2023, December
Anonim

Coop Himmelb (l) au planlægger et sportssted for forladt kinesisk stenbrud

Nyheder: Det østrigske firma Coop Himmelb (l) au har landet en kommission til at designe et vintersportssted og vandland på tværs af et forladt stenbrud og sø i nærheden af Changsha, Kina (+ slideshow).

Beliggende på Dawang Mountain Resort uden for byen, vil Deep Pit Ice og Snow World konstrueres fra klippe til klippe over det gamle stenbrud, som i sig selv vil omdannes til et kunstigt landskab af øer, puljer og stier.

Coop Himmelb (l) au 's konkurrencevindende forslag kombinerer en isverden og indendørs skicenter med et stort vandland. Højdepunkterne vil omfatte en udvendig udendørs swimmingpool, der er indstillet til at danne et 60-meter vandfald i stenbrudets grop, mens en opadvendt glaskegle bringer lys gennem midten af strukturen.

Et 100 meter højt hotel ledsager byen, på den modsatte side af en stor offentlig plads. Det tilbyder over 300 værelser med udsigt mod Tongxi Lake og Dawang Mountain.

Coop Himmelb (l) au ledes af arkitekt Wolf D. Prix. Tidligere projekter inkluderer en kirke med stålboblebad på taget i Østrig og et kontorteret stålkonferencecenter i Kina. Se flere Coop Himmelb (l) au-projekter »

Vi afslørede for nylig design til et hulkehotel, der er i gang i et vandfyldt stenbrud andre steder i Kina. Se mere arkitektur i Kina »

Her er en projektbeskrivelse fra Coop Himmelb (l) au:

Ice World og Fem stjernet hotel, Dawang Mountain Resort

Changsha, Kina, 2013

Deep Pit Ice and Snow World ligger i Dawang Mountain Resort-området i nærheden af byen Changsha. Projektet kombinerer en underholdningsisverden med en indendørs skiløjpe, en vandland og understøttende restaurant- og shoppingfaciliteter med et samlet bruttogulvetareal på 120.000 m².

Bygningsmængden er integreret i et smukt landskab og placeret direkte på toppen af en historisk cementbrud stenbrud og sø. I designløsningen mod syd og øst afsløres den eksisterende stenbrudsgrav, og den skulpturede skal af sne- og isverdenen spænder over 170 meter fra klippe til klippe over en nedsænket og hængende have, hvilket skaber et nyt funktionelt fritidsområde med øer, vand, klippeforløb og ramper, der forbinder bygningen med denne naturarv. Denne unikke indrammede åbne plads mellem arkitektur og landskab er også kendetegnet ved en imponerende central glaskegle, der giver kontrolleret naturligt dagslys ned gennem Ice World-strukturen og videre til øerne og vandoverfladerne.

Anbefalet: