Logo da.designideashome.com

Privat Hus I Suffolk Af Ström Architects

Indholdsfortegnelse:

Privat Hus I Suffolk Af Ström Architects
Privat Hus I Suffolk Af Ström Architects

Video: Privat Hus I Suffolk Af Ström Architects

Video: Privat Hus I Suffolk Af Ström Architects
Video: 073: Producing Consistently Beautiful and Profitable Work Magnus Ström, Ström Architects 2023, November
Anonim

Privat hus i Suffolk af Ström Architects

Efter vores interview med Ström Architects om værdien af fotorealistiske visualiseringer, sendte firmaet os et sæt billeder ved at gengive guru Peter Guthrie, der viser et hus, der blev foreslået til Suffolk, England (+ slideshow).

To miles fra kysten i det sydengelske amt Suffolk er det 2, 5 hektar store område beliggende i et område med enestående naturskønhed og omgivet af landbrugsjord.

Det britiske atelier Ström Architects designede huset, der skulle bygges over fundamenter af en tidligere struktur, der blev brændt ud ved siden af en eksisterende udendørs pool.

Det vil være orienteret i en vinkel på ruinerne for at gøre en klar sondring mellem de to og for at se de bedste udsigter.

"Bygningen er indstillet sådan, så den kan læses på egen hånd og dermed let berøre det eksisterende sted, " sagde arkitekterne.

Oversvømmelse er udbredt i området, så hjemmet hæves 1, 5 meter fra jorden med en ramped gangbro efter geometrien i den gamle bygning, der forbinder det med haven.

Designet er langt og tyndt for at henvise til det lokale sprogligt med ruder langs det meste af den vestlige højde. Mørke træpaneler dækker resten af denne facade, mens Corten stål skal beklæde de tre andre sider.

Alle værelser er i stueetagen bortset fra soveværelse og badeværelse, der passer ind i det lille rum på taget. Byggeriet skal begynde senere på året.

Gengivelserne blev produceret af visualiseringskunstnere Peter Guthrie, der betragtes som en af de førende eksponenter for fotorealistiske arkitektoniske billeder. Guthrie er mentor for den britiske arkitekt Henry Goss, hvis gengivelser af et foreslået hus i det sydlige England bedøvede Dezeen-læsere tidligere denne måned. Læs vores interview med Goss.

Se Goss's gengivelser af et andet engelsk hus af Ström Architects, og læs det interview, hvor studiet hævder, at investering i kvalitet computergenereret billedmateriale (CGI) er "mere effektiv end reklame".

Vi har for nylig offentliggjort et arkiv med alle de mest overbevisende gengivelser på Dezeen, der inkluderer CGI'er fra en norsk jagthytte, det nye National Gallery of Greenland og Renzo Piano's The Shard i London.

Se mere hyperrealistiske gengivelser »

Se flere bygninger i Suffolk »

Se mere arkitektur og design i England »

Mere information fra Ström Architects følger.

Privat hus, Suffolk, Storbritannien

Webstedet er beliggende i Suffolk to miles inde i kysten og ligger inden for Suffolk Coast og Heaths Area of Outstanding Natural Beauty. Selve webstedet er en del af et samlet jordbesiddelse på 2, 5 ha omgivet af landbrugsjord.

Siteplan - klik for større billede

Det nuværende sted har fundamenter, ruiner og nogle lave mure fra et hus, der brændte ned for otte år siden; der er også en eksisterende udendørs pool. Umiddelbart vest for poolen og ruinerne er der et lille område med åbent græs, der løber op til kanten af en smuk overflod af modne egetræer. Webstedet ligger på kanten af oversvømmelseszone to og tre og kræver et hævet gulvniveau 1, 5 meter over det gamle sommerhus.

Stueplan - klik for større billede

Kundernes brief var til et landsted - 'en drøm i et træ', et fredeligt sted at slappe af, genoprette og tænke på nye ideer. Det eksisterende sted med pool, ruiner og lave mure har en meget stærk tilstedeværelse, og vi ønskede at beholde dette som en vigtig del af stedet. Designet er lineært og har samlet bygningsformen - det 'lange sommerhus', der findes i lokaliteten, og vi ser designet som en udvikling af det langsgående hus.

Første plan - klik for større billede

Bygningen sidder over ruinerne og kanten af poolen for at respektere det nuværende sted, men også for at håndtere det hævede gulvniveau, der er påkrævet på grund af den potentielle oversvømmelsesrisiko. Bygningen er også indstillet sådan, så den kan læses på egen hånd og derved let berøre det eksisterende sted. Bygningen er orienteret mod vest-syd-vest og sidder i en vinkel over de eksisterende ruiner, der vender mod den bedste udsigt samt skaber en klar sammenlægning af geometri til ruinerne.

Vestlig højde - klik for større billede

Et to-etagers element punkterer gennem taget, og indeholder en soveværelse suite på første sal. Dette er placeret mod det eksisterende vognhus, hvilket minimerer bygningens indvirkning på den mere åbne grund mod syd. Dette to etagers element er forsænket fra både vest- og østfasaderne for at reducere bygningens skala og udseende.

East elevation - klik for større billede

Anbefalet: