Logo da.designideashome.com

Schaustelle Stilladsstruktur Af J Mayer H

Indholdsfortegnelse:

Schaustelle Stilladsstruktur Af J Mayer H
Schaustelle Stilladsstruktur Af J Mayer H

Video: Schaustelle Stilladsstruktur Af J Mayer H

Video: Schaustelle Stilladsstruktur Af J Mayer H
Video: Учебник ARCHICAD 22! Полицейский участок Местии! Дж. Майер Х. Архитекторы 2023, November
Anonim

Schaustelle af J Mayer H

Det tyske studie J Mayer H Architekten har afsløret billeder af et midlertidigt galleri lavet af stilladser på et moderne kunstmuseum i München (+ slideshow).

Fotografi af Dennis Bangert

Tre-etagers struktur i skelet, ved navn Schaustelle, blev designet af J Mayer H til at være vært for udstillinger, filmvisninger, foredrag og andre begivenheder i Pinakothek der Moderne, der i øjeblikket gennemgår en syv måneders renovering.

Fotografi af Dennis Bangert

"Schaustelle er en operationel platform og tænketank i en, " sagde Markus Michalke, formand for Pinakothek der Moderne Foundation.

Stueetagen indeholder et stort og fleksibelt udstillingsrum, hvor kunstværker fra museets fire samlinger er udstillet.

Trapper løber langs kanterne af strukturen, hvilket fører besøgende til kortvarige installationer og videoprojektioner på de øverste niveau platforme, mens svingende sæder kan hænges op i et dobbelthøjde i midten.

J Mayer H forelagde først forslag til Schaustelle sidste sommer. Siden da har studiet også afsluttet et hus formet som en dinosaurushoved og renovering af en kontorlokale fra 1950'erne.

Se mere arkitektur af J Mayer H »

Se flere stilladsstrukturer »

Her er nogle ekstra oplysninger fra arkitekterne:

Schaustelle - plads til eksperimenter

'Schaustelle' eller 'show site' er designet af J Mayer H og vil være en midlertidig pavillon og platform for de fire samlinger, der ligger i Pinakothek der Moderne.

Fotografi af Dennis Bangert

I en officiel erklæring annoncerede Dr. Markus Michalke, formand for Pinakothek der Moderne Foundation:

"Pinakothek der Moderne skal lukke i februar 2013 med henblik på renovering og forventes at åbne igen i september 2013. Den midlertidige lukning er blevet set på som en mulighed, der vil give anledning til en provisorisk udstillingsbygning - Schaustelle. under renoveringens varighed, vil det give de fire samlinger i Pinakothek der Moderne en livlig platform til afholdelse af udstillinger, workshops, foredrag, forestillinger, filmvisninger og videoinstallationer og meget mere derudover. Ordningen er indledt af Pinakothek der Moderne Foundation."

"Stueetagen på Schaustelle indeholder et stort udstillingsrum, der let kan tilpasses til kravene i de forskellige udstillinger i de fire samlinger. Planerne forudser brugen af den åbne stilladsstruktur i udendørsområdet som et projektionsområde, hvilket gør det fås som et tillægsudstillingsrum. Stilladsstrukturen giver besøgende mulighed for at gå gennem det, mens de får nye glimt af byen udover, modregnet af værker, der vises på samlingerne. Ledsagende begivenheder, herunder nogle om natten, multimedieprojektioner i udendørs område og en udsigtsplatform med udsigt over byens centrum: alle disse ting vil kaste Kunstareal i et nyt og spændende lys. Pinakothek der Moderne-stiftelsen og de fire institutioner i Pinakothek der Moderne bruger også den midlertidige platform til at sende et politisk signal at skubbe til færdiggørelsen af den anden del af hovedbygningen. Schaustelle er en operationel platform og tænketank i en."

Siteplan - klik for større billede

Anbefalet: