Logo da.designideashome.com

CGI-kunstner Forudsagde Walkie Scorchie-effekt For Et år Siden

Indholdsfortegnelse:

CGI-kunstner Forudsagde Walkie Scorchie-effekt For Et år Siden
CGI-kunstner Forudsagde Walkie Scorchie-effekt For Et år Siden

Video: CGI-kunstner Forudsagde Walkie Scorchie-effekt For Et år Siden

Video: CGI-kunstner Forudsagde Walkie Scorchie-effekt For Et år Siden
Video: Walkie Scorchie: London's car-frying skyscraper 2023, November
Anonim

CGI-kunstner forudsagde "Walkie Scorchie" -effekt for et år siden

Nyheder: "death-ray" -effekten skabt af sollys reflekterede den glaserede facade på Rafael Viñolys Walkie Talkie-skyskraber i London blev forudsagt for over et år siden af en professionel CGI-kunstner, den dukkede op i dag, da udviklerne skynder sig at installere beskyttelsesskærme.

Kunstneren, der går efter forum-brugernavnet Bobdobbs, forventede, at den krumme facade af det 37-etagers tårn ved 20 Fenchurch Street på bestemte tidspunkter af året kunne skabe lysreflektioner op til 600% lysere end omgivelserne bygger ved hjælp af en enkel 3D mock-up af lydstyrken.

"En klar varm slutning af september / oktober kan få nogle meget interessante lyseffekter, " skrev han på en tråd på webstedet SkyscraperCity. "Jeg er temmelig overbevist om, at forskellen fra måling er omkring 600% lysere! Jeg ved, hvor jeg ikke ønsker at stå!"

3D-mock-up af reflektionen skabt af Bobdobbs

Sammenlignede projektet med den nærliggende skyskraber The Shard, der rapporteres at have blændede lokomotivførere, tilføjede Bobdobbs: "The Shard's death ray vil ikke være noget i forhold til dette."

Nyheden kommer frem, da udviklerne Land Securities og Canary Wharf træffer akutte foranstaltninger for at forhindre, at der skades mere skade af intens blænding fra tilnavnet "Walkie Scorchie", som siges at have smeltet køretøjer, revnet fortovsfliser og endda startet en lille brand.

"Efter godkendelse fra London City opfører vi en midlertidig stilladsskærm på gadeniveau på Eastcheap inden for de næste 24 timer, " sagde en talsmand. "Denne løsning skulle minimere påvirkningen på lokalområdet i løbet af de næste to til tre uger, hvorefter fænomenet forventes at være forsvundet."

De tilføjede: "Vi fortsætter også med at evaluere løsninger på længere sigt for at sikre, at dette problem ikke gentager sig i fremtiden."

Philip Oldfield, en høj bygningsekspert fra University of Nottingham, har foreslået, at ændringer af Rafael Viñolys oprindelige koncept kan være skylden.”Det ser ud til, at det originale design inkluderede små vandrette balkoner på sydfasaden snarere end den kontinuerlige glasfacade, som nu blev bygget,” fortalte han til The Independent. "Dette ville helt sikkert have mindsket enhver betydelig blænding, som vi ser i øjeblikket."

Andre forebyggende foranstaltninger, der kunne træffes, inkluderer tilføjelse af små finner til det ydre eller påføring af en speciel belægning, der reducerer påvirkningen af reflektionerne.

Dette er ikke første gang, at en bygning af den uruguayanske arkitekt fremkalder klager over blænding. I 2010 klagede gæster på Vdara Hotel i Las Vegas over brændt hår og smeltede drikkeglas. Hotellet har siden brugt antirefleksfilm, store planter og rækker paraplyer til at løse problemet.

Anbefalet: