Logo da.designideashome.com

ORTUS, Home Of Maudsley Learning Af Duggan Morris Architects

Indholdsfortegnelse:

ORTUS, Home Of Maudsley Learning Af Duggan Morris Architects
ORTUS, Home Of Maudsley Learning Af Duggan Morris Architects

Video: ORTUS, Home Of Maudsley Learning Af Duggan Morris Architects

Video: ORTUS, Home Of Maudsley Learning Af Duggan Morris Architects
Video: Concrete Elegance - Learning Spaces, Mark Shaw, Duggan Morris Architects 2023, December
Anonim

ORTUS, hjemsted for Maudsley Learning af Duggan Morris Architects

Londonstudiet Duggan Morris Architects har afsluttet et lokalt anlæg i det sydlige London, der kombinerer udsatte betonrammer med rå murværk og varm eg (+ slideshow).

Den tre-etagers bygning, der kaldes ORTUS, giver et uddannelses- og begivenhedscenter for Maudsley, et velgørenhedsfundament, der tjener til at fremme mental sundhed og velvære, og bruges til at være vært for workshops og udstillinger, der involverer hele samfundet.

Duggan Morris Architects hentede inspiration fra nabolandet georgisk arkitektur for at formulere proportioner af bygningens facade. En præfabrikeret betonramme giver hver elevation et strengt gitter, som derefter fyldes med en række af murværk og glas.

"Bygningen har en enkel, retlinet form med forhøjninger sammensat til at komplimentere de georgiske principper for forhold, skala, hierarki og materialitet, " sagde arkitekter Joe Morris og Mary Duggan.

Murværket ser ud til at falme fra bunden af strukturen til toppen og skifter fra en typisk London-bestand til en lysere grålig rød.

Gulve inde i bygningen er forskudt for at skabe halvt etager, hvilket hjælper med at integrere aktiviteter i forskellige rum. Disse niveauændringer er synlige på udvendige vægge og alle centrerer omkring en storslået øverste trappe.

En café beliggende nær stueetagen er beregnet til at lokke besøgende ind i bygningen. Den første af flere begivenhedsrum er placeret på den ene side, adskilt af en bred trappe, der integrerer et uformelt opholdsområde.

"I jordoverfladen er landskabet tænkt som en række sammenhængende rum, der spejler de interne konfigurationer, hvilket sikrer, at læringsaktiviteter kan udslippe på en kontrolleret måde, " sagde arkitektene.

Anbefalet: