Logo da.designideashome.com

Huse Med Udtrækkelige Vægge Lysbilledshow

Indholdsfortegnelse:

Huse Med Udtrækkelige Vægge Lysbilledshow
Huse Med Udtrækkelige Vægge Lysbilledshow

Video: Huse Med Udtrækkelige Vægge Lysbilledshow

Video: Huse Med Udtrækkelige Vægge Lysbilledshow
Video: Fate sexy ecchi slideshow Club Confession - Vampire the masquerade Bloodlines 2023, December
Anonim

Slideshow-funktion: huse med udtrækkelige vægge

Modernistiske arkitekter, der arbejder i tropiske klimaer, designer i stigende grad boliger, hvor du ikke kan se, om du er indendørs eller udendørs. I denne specielle funktion udforsker vi tendensen og taler med en brasiliansk arkitekt, der er ansvarlig for en række spektakulære hjem, der slører sondringen mellem hjem og have (+ slideshow + interview).

Sumaré House af Isay Weinfeld Arquitecto

Denne livsstil er især udbredt i Brasilien, hvor det varme klima giver beboerne mulighed for at kombinere indendørs og udendørs rum. São Paulo arkitekter Studio MK27 følger ofte dette princip: de øverste etager i studioets Casa Cubo ser ud til at løfte over det åbne stueetagen, og de har også afsluttet et projekt med glidende træpaneler.

Casa Cubo af Studio MK27

"Der er en konstant søgning efter udvidelse af rum, og naturligvis samarbejder det rimeligt varme klima i næsten hele Brasilien med disse løsninger, " sagde arkitekt Laura Guedes fra Studio MK27. "Strukturberegning i Brasilien er normalt meget enkel, vi har ikke jordskælv eller problemer af den slags."

Toblerone House af Studio MK27

Guedes sagde, at rødderne af typologien stammer fra modernismens tilpasning til varmere vejr, da den ankom til landet i første halvdel af det tyvende århundrede.

”Moderne arkitektur fandt ved sin ankomst til Brasilien meget plads til eksperimentering,” sagde hun. "Arkitektur var nødvendig for at forstå det varme klima og mulighederne for at udvikle kreative tropiske løsninger. Dette fødte en generation af store arkitekter i 1930'erne, 40'erne og 50'erne, hvor de blev dialoget med projekterne i international modernisme, mens de gennemgik koncepterne for lokale løsninger."

55 Blair Road af ONG & ONG

Arkitekt Isay Weinfeld følger også denne stil og skaber glaserede stueetagen vægge mellem slanke søjler med meget tyngre betonhaller ovenpå.

Courtyard House af Formwerkz Architects

Arkitektur i andre tropiske lande bruger udtrækkelige vægge, og vi har vist et par huse i Singapore med sammenklappede skillevægge, der smelter interiører med centrale gårdspladser. Eksempler inkluderer vinduer i fuld højde, der trækker sig ud for at forbinde to sider af en bolig på tværs af en pool, og et betonhus uden noget, der adskiller stuen og gårdhaven.

Barak House af Pitsou Kedem

Andre steder offentliggjorde vi for nylig et hus i Israel, hvor hele den glaserede facade med dobbelt højde glider tilbage.

Highacres Oxfordshire af Duncan Foster Architects

Denne idé er ikke kun forbeholdt varmt vejr. Duncan Foster Architects udvidede et hus i England, så ejerne kunne åbne stuen for uspoleret udsigt over det omgivende skov.

Se mere boligarkitektur »

Læs videre til det fulde interview med Laura Guedes fra Studio MK27:

Dan Howarth: Hvilke faktorer påvirker din beslutning om at oprette mure, der åbner ud til haven i en bolig?

Laura Guedes: Den indvendige og udvendige integration i vores projekter er ret stærk. Vi har adskillige projekter, hvor vinduerne er forsænket ind i væggene, hvilket gør rummet 100 procent flydende og efterlader de indre rum fuldstændigt forbundet med de ydre områder uden hindring. Der er konstant søgning efter udvidelse af rum, og naturligvis samarbejder det rimeligt varme klima i næsten hele Brasilien med disse løsninger.

Dan Howarth: Hvor vanskeligt er det strukturelt at skabe en sådan åben stueetage og tunge udvendige etage?

Laura Guedes: Strukturberegning i Brasilien er normalt meget enkel; vi har for eksempel ikke jordskælv eller problemer af den slags. Personligt kan jeg ikke lide overdrivelser. Jeg tror på enkelheden i traditionen med den brasilianske moderne arkitektur. Moderne arkitektur brugt af den "udviklede verden" synes overdrevet, rig og mange gange inden for denne vision overflødig i sine løsninger. Vejen til enkelhed er næsten altid den vanskeligste. Vi designer et projekt nogle dusinvis af gange, før vi kan nå det, der er mest syntetisk.

I Toblerone House, for eksempel, understøtter en enkel struktur anden salpladen, hvor de intime miljøer er indeholdt i en trækasse. Stengulve og de synlige betonplader står i kontrast til denne trækasse. Vi forsøger at fremme en indbydende atmosfære gennem kontrasten mellem præcise og rustikke, naturlige og teknologiske materialer.

Dan Howarth: Er det noget, som en klient normalt vil anmode om, eller en funktion, du gerne vil medtage som en del af din arkitektoniske stil? Hvordan har dine ideer til denne arkitekturstil udviklet sig gennem årene?

Anbefalet: