Logo da.designideashome.com

Arkitektur For Menneskehedsstifterne Trækker Ned

Indholdsfortegnelse:

Arkitektur For Menneskehedsstifterne Trækker Ned
Arkitektur For Menneskehedsstifterne Trækker Ned

Video: Arkitektur For Menneskehedsstifterne Trækker Ned

Video: Arkitektur For Menneskehedsstifterne Trækker Ned
Video: Hvordan man klipper kvinders frisurer for Medium hår! Shaggy Frisure! Klipning BOB! 2023, November
Anonim
Image
Image

Arkitektur for menneskehedsstifterne trækker ned

Nyheder: Arkitektur for humanitære medstiftere Cameron Sinclair og Kate Stohr har annonceret planer om at forlade katastrofehjælpsorganisationen, de startede for 15 år siden.

Sinclair og Stohr lancerede Architecture for Humanity i 1999 med henblik på at levere design- og konstruktionstjenester til verdensomspændende samfund, der er berørt af naturkatastrofer, men vil nu trække sig ned for at påtage sig nye projekter. Stohr forlader i slutningen af denne måned for at forfølge en karriere inden for tv- og webproduktion, mens Sinclair forbliver i sin stilling som administrerende direktør indtil april 2014, før han går videre med at fokusere på sine egne samfundsprojekter. Hans erstatning annonceres senere på året.

"Det er dejligt at se noget, du begyndte udvikle sig til en institution, " kommenterede Stohr. "Vi er begejstrede for organisationens fremtid og planlægger at fortsætte med at yde støtte på alle måder, vi kan."

Siden lanceringen har den San Francisco-baserede non-profit organisation udviklet sig til et globalt samfund på 63 lokale grupper og har reageret på 15 naturkatastrofer og menneskeskabte katastrofer med færdiggørelsen af over 300 projekter. Afvikling af dens medstiftere er en del af en ny fem-årig vision, der vil få Arkitektur for menneskeheden til at øge sin kapitalindsamling og åbne nye kontorer.

Anbefalet: