Logo da.designideashome.com

Far Rockaway Branch Library Af Snøhetta

Indholdsfortegnelse:

Far Rockaway Branch Library Af Snøhetta
Far Rockaway Branch Library Af Snøhetta
Anonim

Far Rockaway Branch Library af Snøhetta

Arkitekturstudio Snøhetta fra Oslo og New York har afsløret designs til et samfundsbibliotek i Queens, New York, med et skinnende gyldent ydre og en trekantet indgang på det ene hjørne.

Den nye bygning, der blev foreslået til kvarteret Far Rockaway, erstatter et velbrugt, men lille eksisterende bibliotek, der fungerede som et katastrofehjælpecentrum under kølvandet på orkanen Sandy sidste år.

Snøhetta's design er til en to-etagers struktur, der vil fordoble gulvområdet til sin forgænger.

Det ydre vil blive vist med behageligt fritteret glas, hvilket skaber en gylden overflade beregnet til at henvise til farven på himlen langs Long Island-kystlinjen. Et afskåret hjørne vil være beklædt med gennemsigtigt glas, der giver bygningens indgang.

Snøhetta afsluttede for nylig et bibliotek ved North Carolina State University, der indeholder et robotbogopsamlingssystem og et 3D-udskrivningsværksted.

Andre projekter, der er i gang af firmaet, inkluderer en større udvidelse til San Francisco Museum of Modern Art og et nyt stadion for Golden State Warriors basketballhold.

Se mere arkitektur af Snøhetta »

Se flere biblioteker »

Se mere arkitektur i New York »

Her er mere information fra Snøhetta:

Snøhetta frigiver design af det nye Far Rockaway Branch Library, modtager af 2013 Public Design Commission's Design Excellence Award

I dag frigiver Snøhetta designet af Far Rockaway Branch Library i Far Rockaway, Queens. Den nye bygning erstatter den eksisterende bibliotekbygning, samtidig med at det fordobler arealet af biblioteksrum. Projektet, der i øjeblikket er under designudvikling i New York City, har også modtaget Public Design Commission for City of New Yorks anerkendelse for fremragende offentlige projekter, den årlige pris for fremragende design.

Fællesskabets kontekst

Far Rockaway Library er beliggende i det fremtrædende skæringspunkt mellem Mott og Central Avenue i Far Rockaway, blandt de mere dynamiske, etnisk forskellige samfund i bydelen Queens. Mens det nuværende bibliotek er lille, bruges det stærkt, og dets lokale betydning demonstreres godt i kølvandet på orkanen Sandy, da det blev brugt til at give katastrofehjælp til samfundet. Denne nye bygning søger at øge de tjenester, som nabolaget har brug for, og det håbes, at det sammen med andre genoplivningsbestræbelser vil tjene som en katalysator for samfundsomdannelse.

Designintent

Masseringen er en simpel mængde beklædt i fritteret, farvet glas med en farvegradient, der minder om himlen ved kysten af Long Island. Den enkle form giver en rolig kontrast til den visuelle støj fra de omkringliggende butikker. Kombinationen af gennemsigtighed og gennemsigtighed af facaden giver en opmærksomhed om aktiviteten inden for samt en grad af privatlivets fred for beboere på biblioteket.

Anbefalet: