Logo da.designideashome.com

Alwyne Place Af Lipton Plant Architects

Indholdsfortegnelse:

Alwyne Place Af Lipton Plant Architects
Alwyne Place Af Lipton Plant Architects

Video: Alwyne Place Af Lipton Plant Architects

Video: Alwyne Place Af Lipton Plant Architects
Video: New Architects 4: Howland Evans Architects 2023, December
Anonim

Alwyne Place af Lipton Plant Architects

Denne nordlige London-udvidelse af Lipton Plant Architects har et walk-on glastag, som du kan få adgang til ved at klatre gennem et vindue (+ slideshow).

Det lokale studie Lipton Plant Architects tilføjede en to-etagers udvidelse på bagsiden af det viktorianske rækkehus, omdannede køkkenet til en åben planløsning og tilføjede et lille kontor og bryggers.

Arkitekterne brugte blå skifersten til at bygge den nye struktur i kontrast til det originale brune murværk i det eksisterende hus.

"Udvidelsen har givet en vidunderlig moderne tilføjelse til en smuk viktoriansk ejendom og gennem den mørke mursten og den subtile raffinerede detalje har bidraget til at bevare meget af den originale karakter i denne historiske Islington-bygning, " sagde Lipton Plant Architects.

"Vi besluttede at præsentere vores klient med den blå mursten, da det var et passende materiale at bruge i forhold til værtsbygningen og leverede en kontrasterende naturlig farvekamp til det forvitrede gule lager, " tilføjede de.

De øverste og nederste niveauer er adskilt i to forskellige halvdele af et bånd med vandret murværk, normalt benævnt en soldatkurs.

Et lille glaseret kontor er placeret over vaskerummet og kan nås fra husets hovedtrappe.

Tagterrassen sidder over stuen og kan nås via et vindue, der fører ud fra en af to eksisterende stuer.

"Ved at give en overflod af lys skaber glastaket forbindelsen mellem den øverste og stueetagen formelle stue og derefter en mindre formel spisestue og opholdsstue nedenfor, " sagde arkitekterne.

Andre London-husudvidelser, vi har vist, inkluderer en tilføjelse til et Chelsea-rækkehus, et smalt studie med skråt tag og et rum, hvor en mur af bøger foldes rundt om en trappe.

Se flere boligudvidelser »

Se mere arkitektur og design i London »

Her er en projektbeskrivelse fra arkitekterne:

Alwyne Place, Islington

Alwyne Place ligger inden for Canonbury Conservation Area i hjertet af Islington, London. Ejendommen er en stor semi-fritliggende, lokalt opført viktoriansk villa. Huset er i en imponerende skala beliggende i en stille træforet gade.

Vores kunder blev forelsket i bygningens proportioner og placering. Bygningen krævede dog omfattende modernisering inklusive tilføjelse af en nedre jordbund i fuld bredde og delbredde på øverste etage.

Uret var simpelt for at bringe lys ind i bygningen og gendanne noget af dets tidligere historiske elegance.

Image
Image

Nederste stueetage - klik for større billede

At sidde lidt bredere end den gennemsnitlige ejendom i lignende størrelse i Islington gav mulighed for at introducere store format, tynde indrammede skydedøre på tværs af en del af den nye bageste forlængelseshøjde. Placeret over dørene er et stort walk-on glastag med adgang fra den øverste stueetage. Ved at give en overflod af lys skaber glastaket forbindelsen mellem den formelle stue i stueetagen og den mindre formelle spisestue og opholdsstue nedenfor.

Image
Image

Øvre stueetage - klik for større billede

Den bageste forlængelse fungerer af flere grunde, hvor det mest synligt indlysende er materialevalget, Staffordshire Slate Blue Glatt mursten. Vi kiggede på en række valg inklusive rendering, som alt for ofte pletter og mærker og træ, som ville kræve regelmæssig vedligeholdelse og er tilbøjelige til at falme med tiden.

Image
Image

Afsnit A - klik for større billede

Vi besluttede at præsentere vores klient med den blå mursten, da det var et passende materiale at bruge i forhold til værtsbygningen og give en kontrast naturlig farvekamp til det forvitrede gule lager. Den skiferblå mursten blev valgt for sin farve, skarpe lige kanter og glat højde, hvilket skaber en slående smuk tilføjelse til ejendommen.

Image
Image

Afsnit B - klik for større billede

Højden er blevet opdelt i forskellige halvdele, den nedre og den øverste jord adskilt af et dybt soldatkursusband. Kontoret på øverste etage omfatter en indpakning af rammeløst glas mod væggen og tag flankeret af to monolitiske murvægge, der indrammer udsigten til den anlagte have ud over.

Image
Image

Højde - klik for større billede

Til siden med udsigt over tagterrassen sidder et langt tyndt vindue, der giver naturlig ventilation til kontoret. Den kontinuerlige soldatbane over dørene er dannet af murstensglider, der er fastgjort til et GRP-bord fastgjort til konstruktionsstålet. Underkanten af overliggeren er beklædt i den samme mursten, der skjuler overliggeren og forstærker den samlede påvirkning. Teglværket er forseglet med hørfrøolie for at give yderligere beskyttelse og glans.

Image
Image

Sidehøjde - klik for større billede

Anbefalet: