Logo da.designideashome.com

Londons Kabeltrafikpassagerantal Falder Med Halvdelen

Indholdsfortegnelse:

Londons Kabeltrafikpassagerantal Falder Med Halvdelen
Londons Kabeltrafikpassagerantal Falder Med Halvdelen

Video: Londons Kabeltrafikpassagerantal Falder Med Halvdelen

Video: Londons Kabeltrafikpassagerantal Falder Med Halvdelen
Video: Vattenfall i Älvdalen 2023, December
Anonim

Londons kabeltrafikpassagerantal falder med halvdelen

Nyheder: Antallet af mennesker, der kører på Wilkinson Eyre-designede Emirates Air Line, er faldet med halvdelen siden sidste år, hvilket fremkaldt kritik af, at projektet ikke opfylder sin planlagte rolle som en vigtig del af Londons transportinfrastruktur.

Ifølge Transport for London var passagerantallet på Emirates Air Line i ugen, der sluttede den 21. september 2013, 25.046, sammenlignet med 47.604 i ugen, der sluttede den 22. september 2012.

Tallene er de første til at give en nøjagtig indikation af svævebanens popularitet et år fra lanceringen, idet de oppustede tal blev neddiskonteret, der blev resultatet af sidste sommers OL i London, da passagererne ugentligt nåede over 180.000.

Taubanen, der forbinder O2-arenaen på Greenwich Peninsula med ExCeL-centret ved Royal Docks, blev beskrevet før dens lancering i juni 2010 som "en unik og spændende ny tilføjelse til Londons transportnetværk" af Transport for London-kommissær Sir Peter Hendy.

Ridershipstatistikken antyder dog, at den ikke er blevet omfavnet af pendlere og forbliver godt under sin kapacitet til at transportere 2.500 mennesker i timen i hver retning. Kritikere af £ 60 millioner-projektet har påpeget, at kabelbanens aktuelle rute kan laves ved hjælp af London Underground's Jubilee-linje på to minutter til halve prisen.

Sir Peter Hendy har indrømmet, at han ikke er tilfreds med antallet, og påpeger, at "passagerrejser i perioder 3, 4 og 5 var 4 pct. Lavere end budgettet."

I en kommentar til kabelbanens mulige fremtid sagde leder af de liberale demokrater på forsamlingen i London Caroline Pidgeon: "Hvis kabelbanen skal have nogen succes på lang sigt, skal den enten køres og drives som en privat drevet turistattraktion, eller i stedet fungeret som en integreret form for offentlig transport, hvor folk med et rejsekort eller et relevant pas kan bruge det gratis."

Rute for Emirates Air Line

Anbefalet: